Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +769
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy
spirityfree +108
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
@kaszkai: ale przynajmniej nauczyciel ma spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kaszkai: nauczycieli to jedno, bo to juz wiadomo dawno, ze to zwykli ludzie chcacy odwalic swoje pare godzin i wrocic do domu, a profesorzy na uczelniach? Mam dwie fajne historyjki o tych medrcach XD
Pierwszy, filozof, och ach i gdzie to on nie byl i z jakimi ludzmi nie rozmawial i czego to on nie robil (traktowal wszystkich studentow jak idiotow) i bylo to mniej wiecej wtedy kiedy
@kaszkai: Miałam w klasie takich kilku. Jeden skończył w poprawczaku, drugi gdzieś tam fizycznie pracuje z dzieciakiem na głowie (lvl. 22), trzeci też
Ja miałem typka, który na pierwszych zajęciach zaczął się produkować na temat poprawnej polszczyzny. Po dwudziestu latach można nauczyć się posługiwać językiem, pisać poprawnie maile i eseje itd. Spoko gdyby nie to, że sam popełniał błędy w mowie i w piśmie, zarówno na prezentacjach, jak i w mailach.
@angela09: Uczenie się =/= chodzenie do szkoły. Zajęcia w naszym szkolnictwie to dno. Zabijanie kreatywności i zapychanie umysłu młodym ludziom stawia się na pierwszym miejscu.
Komentarz usunięty przez autora
@flisu: ten pierwszy tez blyskal tekstem z nikosia dyzmy o intonacji nazw przedmiotow. Alez byl dumny xD
to nie było w "Dniu świra"?