Wpis z mikrobloga

Mirki, ale mam schize. Miałem wczoraj sen w ktòrym nie miałem prawej ręki, a potem tylko dłoni. Za to miałem taką proteze ktora funkcjonowała jak normalna ręką. Miałem w niej czucie i byla 100procent sprawna. W #sennik przeczytalem, że brak prawej ręki oznacza śmierć ojca. Teraz cały czas myślę o tym i obserwuje tate jakk sie czuje. Dodam że jest cukrzykiem i ciśnieniowcem. Nigdy sie nie przejmowałem tym co opisuje sennik, a teraz chodze i sie caly czas przejmuję. Pamietam jak mialem 10 lat to tata był naprawdę bliski zejscia i odratowali go w ostatniej chwili. Nie wyobrazam sobie by mogło go zabraknac.
#dziwnesny #sen #sny #oswiadczenie
  • 5
@ssasha92: @Chaczins: Ja ostatnio miałem dziwny sen. Postać w nim, losowa osoba, podczas ogniska na plaży gdy wszyscy się oddalili zarzuciła mi coś z czym właściwie częściowo się zgadzam... Sen był dość realny jak na sen i strasznie dziwnie się czułem po obudzeniu. To jakieś sumienie?

Poza tym wychlałem z 1,5l wody przed pójściem spać i ten sen mnie obudził żebym poszedł do kibla jeszcze...