bertexon bertexon 16.06.2016, 13:01:12 1 + Drogie mirki:@nick_mi_znikl, @johnq, @Seravee, @WillyJamess, @Modern_Talking, @Banami, @plusbear, @gris, @JahMuffin, @leopold22, @keep_calm_and, @Typowy_polak, @Itsu i @dwojra.Czy kontaktował się ktoś z Wami z konta @loscave w związku z rozdajo? Ja miałem krótki kontakt z nimi dzień po wygranym rozdajo i od tamtej pory kamień w wodę... Co z koszulami? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Seravee Seravee 21.06.2016, 19:10:02 0 + @loscave: Chciałem białą i dostałem białą, bardzo fajny materiał, można podwinąć rękawy i nawet w taką pogodę cisnąć po mieście bez przegrzewania się( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki!
Seravee Seravee 21.06.2016, 19:47:16 0 + @loscave: Ale metki to się nauczcie przyszywać z obu stron ( ͡º ͜ʖ͡º) źródło: comment_GeBVBVVwPqMGTb7ShoaJk6XopQcvi552.jpg Pobierz
Banami Banami 23.06.2016, 06:14:01 0 + @WillyJamess: To pewnie moja. :D Nie wiem co dostałem, bo jeszcze nie otwierałem paczki - wiem tylko, że doszła. :D Dam znać w niedzielę.
k.....d konto usunięte 07.07.2016, 20:16:36 via Android 0 + U mnie sie nie zgadza. Rozmiar wiekszy.niz zamawiany. Co z wami nie tak @loscave Brak szacunku do klienta, bo za darmo dawane to niech cicho siedzi..
@nick_mi_znikl, @johnq, @Seravee, @WillyJamess, @Modern_Talking, @Banami, @plusbear, @gris, @JahMuffin, @leopold22, @keep_calm_and, @Typowy_polak, @Itsu i @dwojra.
Czy kontaktował się ktoś z Wami z konta @loscave w związku z rozdajo? Ja miałem krótki kontakt z nimi dzień po wygranym rozdajo i od tamtej pory kamień w wodę... Co z koszulami? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Brak szacunku do klienta, bo za darmo dawane to niech cicho siedzi..