Aktywne Wpisy
yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
#wakacje #chorwacja #morze
Ja bymłem tutaj (http://www.apartments-vesna.com/). Bardzo sympatyczna stara Chorwatka, apartamenty 20 metrów od głównej promenady w gradacu, ale nie było słychać żadnego jazgotu. Z parkingiem było tylko słabo (mało miejsc na posesji, a pozostałe miejsca wykupione na promenadzie
Ceny sporo niższe niż w Chorwacji i nie jest jeszcze tal wszystko zadeptane przez turystów :)
Komentarz usunięty przez moderatora
W zeszłym roku tak się terminy poukładały, że wyjeżdżaliśmy w piątek o 18, na miejscu ( w petrovacu ) byliśmy w sobotę po 23. Jako że