Aktywne Wpisy

wfyokyga +42
źródło: temp_file5438865541137324499
PobierzDoradzicie, który układ kuchni wam się wydaje lepszy? Mamy z żoną dwie różne propozycje i ciężko nam się zdecydować. Wstępnie wyvbraliśmy długą wyspę z wąskimi przejściami ale trochę się boimy tych wąskich miejsc (najmniej 70cm)
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
#wnetrza #architekturawnetrz #remontujzwykopem
źródło: lyoutB
PobierzKtóry układ?
- A (długa wyspa) 16.9% (10)
- B (krótka wyspa) 83.1% (49)

![[Video] Rolnicy z desperacją ratują zboże przed ogniem.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/839d21a1aee105b3e9154a3e8a1c8fc7cf143bf1e561cf0f2f715bf2b6e69ace,q80.jpg)

Nie podoba mi się kreska w nowej serii
Sam motyw tej zbroi jest jeszcze w miarę ok (chociaż zalatuje tanim wzmocnieniem by mógł bić się z niebezpieczniejszymi przeciwnikami, ale prowadzony jest wzorowo, utrata zmysłów, szybsze starzenie itd.), ale nie mogę znieść Isidro, tego młodego i ogólnie tej jego "drużyny". Z tego co pamiętam to
We wcześniejszych ekranizacjach ocenzurowano Donovana i relacje króla Midland i księżniczki. W najnowszej serii raczej nie będzie większości Black swordsman arc i wogólne Lost children.
Co do zbroi to myślę, że mogła przejść podobną drogę (przy wcześniejszym właścicielu) jak miecz Gutsa (btw jeden z fajniejszych motywów i lubię go wykorzystywać), czyli po zabiciu tylu osób, czasami nadnaturalnych, za jego pomocą, że sam powoli staje się czymś co nie do końca jest tylko kawałkiem stali.
Nowy serial to wydarzenia po Zaćmieniu i jak widać na zwiastunie i plakacie w pierwszym sezonie na pewno złoży się nowy team Gutsa i bohater zmierzy się z jednym z