Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
That feel kiedy z powodu #dobrazmiana musisz przyspieszyć wizytę u divy w celu inicjacji o kilka miesięcy. Miał być to prezent na ćwierćwiecze mojego stulejarskiego jestestwa, ale będzie szybciej. Nie będę przecież dzwonił z zarejestrowanej karty SIM xD

#tfwnogf #roksa #stulejacontent

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #AnonimoweMirkoWyznania 
That feel kiedy z powodu #dobrazmia...
źródło: comment_MOYdityHUKmpUx5I2G4GTTBt2GKEUbbu.jpg
  • 61
OP: @Meara: tu OP. Sądzisz, że jakiś facet przyznaje się do chodzenia na dziwki? xD Przecież same kłamiecie zaniżając liczbę partnerów łóżkowych.
@mrok8: przeciętny stulejarz idąc do prostytutki chce ulżyć swojej głowie, odmitologizować sobie seks, a nie nabierać skilla w ruchach frykcyjnych.
@tux3284: jw.
@rdza: fanka twórczości Hawthorne'a? ;)
"Badania wykazały, że 32% mężczyzn było w domu publicznym."
@Meara: nie 32% było, a 32% przyznało się
@MrocznyBrokul: ale to nie jest przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°), ludzie różne mają doświadczenia, historie, to nie jest zero jedynkowy świat. i wiesz, z tego co ja znam, słyszę, to raczej zaniżone, że właśnie chwyciłyby się bylekogo, kto by im okazał zainteresowanie. jest mnóstwo kobiet które czekają tylko na dobre słowo, co jest bardzo, bardzo przykre. wiesz, takie łapanie się okruchów dobroci.
OP: BTW dziwię się, że jeszcze nie było argumentu "wolałabym prawiczka od chodzącego na dziwki". Może to prawda, ale w realnym życiu na 99.9% nie będziecie miały do czynienia z wyborem między tymi dwoma skrajnościami. Wybierzecie kogoś, kto miał już jakieś seksy lub związki na koncie.

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling

Anon: @Widzet: "diva" to normalny termin w tej branży, więc nie pucuj się tak kucu za 15k
@MrocznyBrokul: lepsza roksa niż czekanie aż jakaś przeorana przez stado orgazmusów trzydziestka zechce się ustatkować i weźmie cię na swojego betabankomata, który po ślubie będzie mógł liczyć najwyżej na misjonarza raz na miesiąc po ciemku pod kołdrą, podczas gdy jego ona będzie przyprawiać mu rogi

Anon: @ziemniaczana_krolewna: skaczesz w skrajności.
Rozumiem gdyby to było kłamstwo, które w sposób znaczący wplywaloby na związek np. powiedziałbym loszce że nie mam nałogów a #!$%@? kasę na chlanie. Ale bez przesady. Przeszłość w tym wypadku jest nieistotna. Kobiety tak samo kłamią jeżeli chodzi o liczbę partnerów.

Kobiety tak samo kłamią jeżeli chodzi o liczbę partnerów.

@AnonimoweMirkoWyznania: I to jest tak samo złe. No przykro mi, ale jak się jest z kimś w związku, to się nie kłamie. Jak ktoś kłamie co do swojej przeszłości seksualnej, to jaka jest gwarancja, że nie kłamie też co do innych rzeczy?Zwłaszcza, że kłamstwo w takiej sprawie, może kogoś kosztować zdrowie, bo skąd wiadomo, że taki dawny wielbiciel seksu za pieniądze jakiegoś
@Widzet Nie jest to powód do dumy, więc sobie łagodzą nazwę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
OPie, nie tędy droga do wyjścia ze #!$%@?. Jak social skilli nie ruszysz to będziesz dalej piwniczanym przrgrywem.
@MrocznyBrokul: spodziewałam się takiej reakcji:) nie mam zamiaru Cię przekonywać do swoich racji, ale jeśli pożyjesz tyle, co ja( ͡° ͜ʖ ͡°) to zobaczysz, że radykalne sądy rzadko kiedy się sprawdzają.
@AnonimoweMirkoWyznania: > dziewczyny które nie mają faceta to albo smokozordy z 20kg nadwagi i mordą krzywą jak wieża w Pizie (takich nikt nie chce) albo puszczalskie z którymi nikt nie chce mieć nic wspólnego poza
Nie OP: > borze jak skisłam XD

@ziemniaczana_krolewna: Dokładnie o tym mówię, dla kobiety taka sytuacja jest kompletnie niewyobrażalna, więc nawet jak się postarasz to nigdy ci się nie uda wyobrazić jak to jest być stulejarzem. Kompletnie nie macie pojęcia jak to wygląda.

znam mnóstwo takich. każda zadbana, ładna, dodatkowo jeszcze nie ma pstro w głowie. serio, to nie jest tak, że atakujecie nas z każdej strony i laski przebierają
Wątpię by w przyszłości jakaś szanująca siebie dziewczyna chciała faceta, który chodził na #!$%@?.

@Meara: nie żebym jakoś pochwalał chodzenie na dziwki, ale akurat trzeźwo myślący facet pochwali Ci się na pierwszej randce, że wczoraj był u fajnej dziwki i był bardzo zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to w zaufanym męskim gronie różne rzeczy się słyszy.
Rozkminiarz: Tak odchodząc trochę od tematu OPa, zauważyłem, że za każdym razem, gdy jakiś mirek stulejarz podejmie decyzję o pójściu do "profesjonalistki" i zrobi o tym wpis pod tagiem #roksa, to najsilniej udzielają się w nim różowe. I zawsze padają z ich strony te same teksty: ja bym się brzydziła faceta, co spał z #!$%@?ą, jesteś skreślony od samego początku, lepiej walić konia do późnej starości niż iść do burdelu
OP: @tux3284: oczywiście to nie jest sposób na wyjście z przegrywu, ale IMO jak już pisałem może pomóc zmniejszyć presję. Social skille to jednak nie jest takie hop siup by się ich nauczyć z dnia na dzień.
rozkminiarz: kobiety bóldupią, bo zjawisko prostytucji to dla nich ogromna konkurencja. Same często nie mają niczego do zaoferowania poza swoją dupą i dlatego hejtują tych, co wolą sobie zapłacić zamiast uganiać się i
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale przecież to nie znaczy, że wszystkie twoje dane dziwce ci się będą pokazywać, to tylko info dla operatora i rządu, jak dziwki z klifu nie zamierzasz zrzucić to nie ma to różnicy kiedy pójdziesz.

@Meara: A kto normalny będzie o takim czymś mówić? myślisz że ja komuś powiem że 2 razy byłem? nawet gdybym nie był przegrywem to bym sobie poszedł tak dla nowych doznań, nawet rozważam seks