Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +12
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
_gabriel +16
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
That feel kiedy z powodu #dobrazmiana musisz przyspieszyć wizytę u divy w celu inicjacji o kilka miesięcy. Miał być to prezent na ćwierćwiecze mojego stulejarskiego jestestwa, ale będzie szybciej. Nie będę przecież dzwonił z zarejestrowanej karty SIM xD
#tfwnogf #roksa #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@mrok8: przeciętny stulejarz idąc do prostytutki chce ulżyć swojej głowie, odmitologizować sobie seks, a nie nabierać skilla w ruchach frykcyjnych.
@tux3284: jw.
@rdza: fanka twórczości Hawthorne'a? ;)
"Badania wykazały, że 32% mężczyzn było w domu publicznym."
@Meara: nie 32% było, a 32% przyznało się
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@MrocznyBrokul: lepsza roksa niż czekanie aż jakaś przeorana przez stado orgazmusów trzydziestka zechce się ustatkować i weźmie cię na swojego betabankomata, który po ślubie będzie mógł liczyć najwyżej na misjonarza raz na miesiąc po ciemku pod kołdrą, podczas gdy jego ona będzie przyprawiać mu rogi
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Rozumiem gdyby to było kłamstwo, które w sposób znaczący wplywaloby na związek np. powiedziałbym loszce że nie mam nałogów a #!$%@? kasę na chlanie. Ale bez przesady. Przeszłość w tym wypadku jest nieistotna. Kobiety tak samo kłamią jeżeli chodzi o liczbę partnerów.
@AnonimoweMirkoWyznania: I to jest tak samo złe. No przykro mi, ale jak się jest z kimś w związku, to się nie kłamie. Jak ktoś kłamie co do swojej przeszłości seksualnej, to jaka jest gwarancja, że nie kłamie też co do innych rzeczy?Zwłaszcza, że kłamstwo w takiej sprawie, może kogoś kosztować zdrowie, bo skąd wiadomo, że taki dawny wielbiciel seksu za pieniądze jakiegoś
A takie zastępowanie słówek to chyba wymyślili sobie Ci co im przez gardło nie może przejść, że na #!$%@? chodzą.
OPie, nie tędy droga do wyjścia ze #!$%@?. Jak social skilli nie ruszysz to będziesz dalej piwniczanym przrgrywem.
@AnonimoweMirkoWyznania: > dziewczyny które nie mają faceta to albo smokozordy z 20kg nadwagi i mordą krzywą jak wieża w Pizie (takich nikt nie chce) albo puszczalskie z którymi nikt nie chce mieć nic wspólnego poza
@ziemniaczana_krolewna: Dokładnie o tym mówię, dla kobiety taka sytuacja jest kompletnie niewyobrażalna, więc nawet jak się postarasz to nigdy ci się nie uda wyobrazić jak to jest być stulejarzem. Kompletnie nie macie pojęcia jak to wygląda.
@Meara: nie żebym jakoś pochwalał chodzenie na dziwki, ale akurat trzeźwo myślący facet pochwali Ci się na pierwszej randce, że wczoraj był u fajnej dziwki i był bardzo zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to w zaufanym męskim gronie różne rzeczy się słyszy.
rozkminiarz: kobiety bóldupią, bo zjawisko prostytucji to dla nich ogromna konkurencja. Same często nie mają niczego do zaoferowania poza swoją dupą i dlatego hejtują tych, co wolą sobie zapłacić zamiast uganiać się i
Taki wypad zmniejszy to na pewno, ale stan konta. Dobra załóżmy że poszedłeś na #!$%@?, zrobiłeś to, co dalej zrobisz ze swoim życiem?
@Meara: A kto normalny będzie o takim czymś mówić? myślisz że ja komuś powiem że 2 razy byłem? nawet gdybym nie był przegrywem to bym sobie poszedł tak dla nowych doznań, nawet rozważam seks
@AnonimoweMirkoWyznania: No tak, bo smutni panowie z ABW, CBA, CBŚ, CIA i NKWD nie mają poważniejszych rzeczy, tylko sprawdzają, którzy stulejarze dzwonią na dziwki xD
blad logiczny. chyba ze czegos nie zrozumialem