Aktywne Wpisy
Charia +69
Atencja na to ze jestem piękna i szczupła a twoja dupa to ułana świnia pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) #chwalesie #pokazmorde
korespondentka +13
Co do wpisu Mireczka https://wykop.pl/wpis/72191181/wczoraj-pojechalem-spotkac-sie-ze-znajoma-z-wykopu
tez bym tak chciala, zeby ktos przyjechal, poszedl do kina, wypil ze mna kawke, pogadal, ale niestety w tych czasach i obecnych mężczyznach, ktorzy przez komunikator czy tez tindera odwazne teksty, a potem w 4 oczy niesmiali to niemożliwe raczej
#tinder #przegryw ##!$%@? #samotnosc #wychodzimyzprzegrywu #zaburzenialekowe
tez bym tak chciala, zeby ktos przyjechal, poszedl do kina, wypil ze mna kawke, pogadal, ale niestety w tych czasach i obecnych mężczyznach, ktorzy przez komunikator czy tez tindera odwazne teksty, a potem w 4 oczy niesmiali to niemożliwe raczej
#tinder #przegryw ##!$%@? #samotnosc #wychodzimyzprzegrywu #zaburzenialekowe
#kukiz #bekazkukiza #4konserwy #neuropa #polityka
Czy jakoś tak...
@Andreth:
Widać strategia leszke działa.
Dopasowuje się do profilu wyborcy do którego chce trafić.
@krk_mateusz: Przez kogoś to on chyba faktycznie jest sterowany. Dobrze, jeśli z Polski, choć jego #!$%@? głupot o tym, jak to rzekomo Unia wymusiła na nas sankcje wobec Rosji (było odwrotnie) każe w to wątpić.
Franklin
@krk_mateusz: "Usługi dla Amerykanów" mnie nie martwią. Amerykanie to trzon NATO. Wpływy rosyjskie w Poslce mnie niepokoją.
@zirytowana_plaszczka: Wielki mi "naród", aj waj, niecałe 38% głosujących. PiS ma najsłabszy mandat do rządzenia od czasów SLD w 1993, gdy popatrzeć na % głosów uzyskanych przez partie rządzące (chyba, ze wliczysz Kukiz-15).
@zirytowana_plaszczka: Ja mam nadzieję, że może skrócona, ale wszystko zależy od opozycji. PiS gnjje szybko i pomijając ich azjatycką mentalność i dzikie pomysły, widać, że sobie zwyczajnie nie radzą z rządzeniem. Co dotkną, to spieprzą (ustawa o obrocie ziemią i nieprzewidziany problem z kredytami bankowymi exbihit A).
@Andreth: to chyba domena Rysia P.?