Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki,

Firma, w której pracuję poszukuje pracowników na następujące stanowiska:
- Programista iOS
- Programista Android
- Programista J2EE
- Programista PHP
- Account manager – Przedstawiciel handlowy
- Tester oprogramowania
- Frontend

Preferowana lokalizacja Bydgoszcz i okolice, ale istnieje możliwość pracy zdalnej, więc to nie jest większy problem. Mile widziani również studenci ( ͡ ͜ʖ ͡)

Z góry odpowiadam: widełki 1000 - 10000 zł (w zależności od umiejętności i dyspozycyjności) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zainteresowanych zapraszam na priv po szczegóły.

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dante651: 1000zł dla Android deva? To chyba dla kogoś, kto ma telefon z Androidem i umie w nim ustawić tapetę.

@urzad_kontroli_skarbowej: no tak, programowanie w androidzie to takie skomplikowane, ze hoho. Nie bez przyczyny co drugi student to umie...
  • Odpowiedz
Cześć Mirki,

Firma, w której pracuję poszukuje pracowników na następujące stanowiska:
- Programista iOS
- Programista Android
- Programista J2EE
  • Odpowiedz
@M4ks: Do tego JPA (Hibernate, Datanucleus) + ewentualnie Objectify. Spring jest oczywiście uogólnieniem, wypisywanie wszystkich frameworków nie ma sensu :-P
  • Odpowiedz
@Dante651: używanie jpa jeszcze nie czyni aplikacji enterprise, zwłaszcza bez kontenera jee. Także szukacie ludzi od javy, a nie od j2ee
  • Odpowiedz
@M4ks: Tylko, że nie za bardzo mogę podawać jakieś konkretne szczegóły odnośnie różnych projektów, które prowadzimy. Jeśli chcesz, to mogę Ci podać mail kontaktowy i będziesz mógł uzyskać jakieś bardziej szczegółowe informacje ;-)
  • Odpowiedz
@Dante651: heh, zawsze mnie to śmieszyło w Polsce - wszystko tajne przez poufne, co chwila NDA jakby wszyscy robili jakieś sorry do obsługi rakiet nuklearnych. Paranoja.
Nic osobistego, bo taka jest branża po prostu, po prostu zabawnie to wyglada z perspektywy.
  • Odpowiedz