Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jagoo: W-------ą mnie ci co robią ten debilny błąd typu "tym osobą". W jakim języku k---a piszecie? Po polsku, czy polskiemu? Kilka lat temu tego nie było, a teraz na każdym kroku debil jeden z drugim tak pisze, a reszta debili powtarza, bo książek nie czyta i nie wie jak wygląda język polski. -Ą, -om, -ął, -o wszytkie k---a końcówki wstawiane losowo na chybił trafił, grammarlotek p--------y.Weź przed dodaniem komentarza
  • Odpowiedz
@tututukan: nie dość, że słaba pasta to jeszcze bez sensu, bo się prujesz o oczywistą oczywistość.
5-8 lat temu do sieci dostęp miało może z 5% ludków z nizin mentalnych.
Potem przyszła nasza-klasa, smartfony i fejsbuk. I również ci mniej ogarnięci (z gramatyki i ortografii m.in.) zaczęli pisać komentarze. Na wykopie też.
Ot i cała tajemnica.
  • Odpowiedz
@Jagoo: pociąg z Kings Cross koło 15£. Dużo wygodniej niż bus z Victorii. A w tygodniu to nawet nie ma co busem jechać takie korki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wasky może nie aż w 90% ale na pewno sporo, też kilka znam, byłam nawet na ślubie. Jedna z nich jest śliczna jak aniołek a druga wypisz, wymaluj, jak ta z Twojego zdjęcia :-) chodzi mi tylko o to żeby nie generalizować bo jest dużo pięknych lesbijek
  • Odpowiedz