Aktywne Wpisy
grexo +25
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:

Kasahara +59
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
źródło: 2024-10-16 18.27.15
Pobierz

#heheszki #humor #smiesznypiesek #piesel #pracbaza #takaprawda
źródło: comment_P2CQToXQ3I90j5387YcE86PK4QCSv0QY.jpg
Pobierz@Creativ21: chyba jednak nie
Komentarz usunięty przez autora
Ja rozumiem ze rekruterzy chcą coś więcej pogadać o doświadczeniach, no ale można po prostu zapytać, a nie k---a takie durnoty powtarzać non stop.
@dzikiczytelnik: jaszczomp
@Bloody_kiss: "Moja zajebistość" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PierogiRuskie: Przyjście na tą rozmowę rekrutacyjną.
A czas da się ogarnąć przez np. system zleceń w danej firmie, o którym wiedziałem.
Wadą musisz pokazać jednocześnie, że jest spoko.
Ja jeszcze mowie, ze jestem bardzo szczery. Nigdy nie wierza na pierwszym wywiadzie.Dopiero na koncowym etapie mowia, ze to jednak prawda :)
@fstab: o szczegolach to kazdy teraz tak odpowiada, kogo znam. Wyobraz sobie,
@fstab: no właśnie. I ja to wiem, i Ty to wiesz, i oni wiedzą. Wiec po kiego ch zadawac pytania na ktore odpowiadasz schematem, który wszyscy znają. Nonsens.
Ja przykładowo grzecznie juz kilka razy rzekłem ze nie zamierzam odpowiadać na takie pytania, bo szkoda czasu mojego i ichniejszego.
Właściwie tylko raz HR się sfochowała i obrażona skończyła spotkanie. Czyli asertywność, jako wada ale oszczędzająca czas czyli zaleta nie była poszukiwana, co również wytknąłem dokładając
@KoszernyChomik: Lannisterowie zawsze spłacają swoje długi
źródło: comment_I0f3PwX55SWIjlew8ycZE29SDwez3xRP.jpg
Pobierz@PierogiRuskie: najpierw ci rekruterzy musieliby mieć pojęcie o branży, do której rekrutują ( ͡° ͜ʖ ͡°)