Aktywne Wpisy
ifritti +181
Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?
Jak gra jest dobra, tak
Jak gra jest dobra, tak

IntruderXXL +64
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

#photoshop #grafika
Taki brak szacunku do zawodu grafika jest na rynku, ze eh
Ulotka to nie tylko zrobienie grafiki, ale przekazanie prawa intelektualnego, to stworzenie wizytowki firmy, reklamy dla kogoś. Wartość jak się kyje jest większa niż próbuje się sądzić... bo jesli jest niższa to po co robić ulotke? stronę www?
@goras: myjnia samochodowa
A Ci mlodzi też jak będą tak robić to tylko sobie szkodzą, kiedy się nauczą, że w tym zawodzie tak nie działa to.
I nie znam nauki bez stresu, gdy robisz komercyjnie.
Już nie wspomnę, że
http://pl.freepik.com/
wybierasz wstawiasz tekst
zostawiasz nawet firmy, bo takie tam jest zalozenie, by nie lamac licencji i masz gotowe fajne projekty
platne , wybor od cholery:
http://graphicriver.net/search?utf8=%E2%9C%93&term=leaflet&referrer=homepage
źródło: comment_znRxs1dJ3SdZteQhPWNm3NcOo8jAIBPQ.jpg
PobierzZatem nie wyskakuj mi z pomocą, gdy robisz po prostu biznes.