Wpis z mikrobloga

Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?

Jak gra jest dobra, tak jak KDCD2, albo BG3 to przecież to nie ma ŻADNEGO znaczenia czy jest ktoś homo, bi, czarny, żółty czy zielony. Dobrą grę od złej odróżnia to czy broni się gameplayem. Niezła odklejka wjeżdża jak niektórzy zestawiają obok siebie ostatniego dragon age z kdcd2 (bo też jest "woke" xD)

#kingdomcomedeliverance #gry
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ifritti: mordo, sam fakt ze mozesz zamoczyc u pana ptaszka swoja knage, sprawia ze mam lekkie obrzydzenie do tej postaci, po prostu juz nie bede na nich patrzyl tak jak w jedynce, bo z tylu glowu gdzies mam chore mysli ktore troche ich relacje mi psuja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 50
@RandomowyTyp: No nie grasz Ptaszkiem tylko Henryczkiem. Henryczek jak chcesz to jest fanem pieroga albo kiełbasy. Gdzie wady? xD

Gdyby w kdcd2 Henryczek odnalazł swoje ja i MUSISZ być gejem - pełna racja, gierka do wora, ale tak to pełne RPG i odgrywanie roli jest w gestii gracza.
  • Odpowiedz
@ifritti przecież nie od dzisiaj wiadomo, że najbardziej niezdrową podnietę gejami mają ukryte gejuchy. A że wstydzą się swojej orientacji i niesamowicie boją oceny (może linczu) otoczenia to krzyczą najgłośniej żeby bić gejów, odsuwając od siebie skutecznie podejrzenia. To jednak nie sprawia, że przestają fantazjować o homo seksie dlatego jako pierwsi podejmują te tematy w towarzystwie by „niby” to potępić a tak naprawdę się nakręcić:)

Nie bójcie się panowie, love is
  • Odpowiedz
mordo, sam fakt ze mozesz zamoczyc u pana ptaszka swoja knage, sprawia ze mam lekkie obrzydzenie do tej postaci, po prostu juz nie bede na nich patrzyl tak jak w jedynce, bo z tylu glowu gdzies mam chore mysli ktore troche ich relacje mi psuja

@RandomowyTyp mordo, patrzysz na kogoś bi/homo i widzisz jak uprawia stosunek homo? XD ja na przykład mam fantazje jak widzę piękną kobietę no ale kto jak
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: mordo, sam fakt ze ptaszek i henryk mnie obrzydza, juz powstaja filmiki i wrzucaja screeny ktore wywoluje skrajnie negatywne emocje u mnie, to nie jest normalne zeby takie rzeczy implementowac do gier, co innego jakby byla to jakas łaznia i zigolak ktory henryk moze skorzystac, pewnie o istnieniu tego nie mialbym pojecia a tak z glownego bohatera i najwazniejszego NPCta zrobili romans, musze teraz uwazac na opcje dialogowe zeby
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp twoje „obrzydzenie” napewno nie jest normalne. Ja mam tak, że jak widzę parę homo to ani mnie to ziębi ani parzy, tyle mnie to interesuje jak liście na drzewie. Faceci są dla mnie w opór aseksualni a ich stosunek nie wywołuje we mnie żadnych emocji. Dlatego nie rozumiem takich jak ty co osiągają skrajne emocje już na samą myśl XD
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade

@Hmrogrz to tak jak u nas w towarzystwie kobiet które nas zarąbiście kręcą XD

Ja się potrafię powstrzymać, nigdy nic nie zrobiłem kobiecie bo mi się podoba. Jak ktoś nie daje sobie rady bo blisko jest osoba, która mu się podoba, to powinien zająć się stoicyzmem czy kastrację zrobić.
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: no to badz jak ci to nie przekszadza ze z henka zrobili geja j----e to jak dla ciebie jest to wporzadku to niech jest, dla mnie nie jest i tyle, niesmak pozostal, choc uwielbiam jedynke i dwojke pewnie ogram, w jedynce takich ceregieli nie bylo i bylo dobrze, ale jakies teczowe pseudo organizacje kladly lache na sprawe i vavra sie ugial, choc to do niego nie podobne, zeby dla
  • Odpowiedz
@RandomowyTyp gdyby Heniek był gejem to nie zachowywałby się jak napalony samiec w stosunku do kobiet w grze ani nie korzystał z usług łaziebnych. Co najwyżej może być bi, to raz. Dwa. Gra na żaden sposób nie wymusza na graczu homo interakcji no ale jak ktoś szuka NPC męskiego, robi dla niego zadania i ma samym końcu udaje mu się odblokować filtr który dobrze rozegrany kończy się igraszkami to taka osoba
  • Odpowiedz
@Hmrogrz to trzeba pracować nad sobą, umieć opanować stres czy inne emocje. Stoicyzm naprawdę pomoże.

Ja jeszcze rozumiem jakby to była Taylor Swift, ale onieśmielić się od losowej baby to dajcie spokój.
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade: jakby to byl jakis poboczny NPC umieszcozny w lazni to c--j pal licho, machnal bym reką.. ale nie ptaszek, w jedynce nie mialoby prawa takie cos i uwazam ze w 2 tez, tym bardziej ze trzeba teraz na dialogii uwazac, zeby przypadkiem nie aktywowac tego romansu.. Ptaszek i Heniek? Serio.. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Masz z ptaszkiem relacje w grze "kolezenskie" pytanie kiedy to kolezenstwo
  • Odpowiedz
po prostu juz nie bede na nich patrzyl tak jak w jedynce, bo z tylu glowu gdzies mam chore mysli ktore troche ich relacje mi psuja

@RandomowyTyp: i to ty jesteś ten normalny, a oni są nienormalni?
  • Odpowiedz