Aktywne Wpisy

tonamini +294
Halo #krakow szukamy kolegi który nie do końca potrafi uszanować czyjąś własność. Za wszelkie informacje o tej osobie z chęcią się odwdzięczymy
#motoryzacja
#motoryzacja

źródło: Screenshot 2025-03-02 at 16.57.03
Pobierz
karaszer0 +531
#kryptowaluty
Prezydent kraju xD
Prezydent kraju xD

źródło: image
Pobierz
Jak gra jest dobra, tak jak KDCD2, albo BG3 to przecież to nie ma ŻADNEGO znaczenia czy jest ktoś homo, bi, czarny, żółty czy zielony. Dobrą grę od złej odróżnia to czy broni się gameplayem. Niezła odklejka wjeżdża jak niektórzy zestawiają obok siebie ostatniego dragon age z kdcd2 (bo też jest "woke" xD)
#kingdomcomedeliverance #gry
Gdyby w kdcd2 Henryczek odnalazł swoje ja i MUSISZ być gejem - pełna racja, gierka do wora, ale tak to pełne RPG i odgrywanie roli jest w gestii gracza.
Nie bójcie się panowie, love is
@RandomowyTyp mordo, patrzysz na kogoś bi/homo i widzisz jak uprawia stosunek homo? XD ja na przykład mam fantazje jak widzę piękną kobietę no ale kto jak
@Hmrogrz to tak jak u nas w towarzystwie kobiet które nas zarąbiście kręcą XD
Ja się potrafię powstrzymać, nigdy nic nie zrobiłem kobiecie bo mi się podoba. Jak ktoś nie daje sobie rady bo blisko jest osoba, która mu się podoba, to powinien zająć się stoicyzmem czy kastrację zrobić.
@ifritti: pokusa ostateczna dla polaka konserwy, nie zrozumiesz lewaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja jeszcze rozumiem jakby to była Taylor Swift, ale onieśmielić się od losowej baby to dajcie spokój.
@RandomowyTyp: i to ty jesteś ten normalny, a oni są nienormalni?