Aktywne Wpisy

Ukiss +69
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +112

Powiem wam Mirasy, bawię się od rana i nie miałem jeszcze nic lepszego w ustach ( ͡º ͜ʖ͡º) Aromamizer jest niesamowity i przebija wszystko na czym do tej pory vapowałem, zupełnie inna liga
źródło: comment_DLOZ8UYDyOsIrkDIFF7WRyX6cUYpLsVy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_V7SQyuIIopKa7OOlN6f7Bjvinp8yXX1K.jpg
Pobierz@fylyp13: Też mam Supreme. Ten tank jest zajebisty jak dla mnie pod każdym względem. Mógłby odrobinę mniej podciekać, ale co tam, upały są. Dzięki niemu nie kupuję następnych tanków, Supreme mi wystarcza.
@Dorken: Polecam bardzo gorąco, jak miałem Criusa to myślałem że nic lepszego nie dorwę więcej i nawet nie będę wymieniał go już, strasznie mi się on podoba (。◕‿‿◕。)