Aktywne Wpisy
DrMagK2 +256
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +634
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
Mógłbym się rozpisać, wylać swoje żale, ale nie mam na to siły - gwizdy na koniec to już było za dużo. Mam tylko szczerą nadzieję, że poniższy klimat na reprezentacji jeszcze wróci.
#reprezentacja #kibice #kibole
Trochę gwizdów naszym gwiazdkom nie zaszkodzi, a spokornieją i wezmą sobie do głowy, że na euro są outsiderami i mają gryźć tam trawę, tak,
Z dwóch powodów. Po pierwsze reprezentacja jest po mikrocyklu, forma fizyczna musi dopiero przyjść, o czym mówią sami piłkarze - "nogi w tej chwili
taki żarcik, ale serio to nie napawa optymizmem, że znowu nasi są zmęczeni przygotowaniami, zwłaszcza, że my tam jedziemy tylko na trzy mecze, z nadzieją, że będzie ten czwarty.
W poprzednich turniejach było inaczej. Najgorzej chyba za Engela, gdzie piłkarze po 50 meczach w sezonie przechodzili taki sam okres przygotowawczy, co zawodnicy, którzy zagrali tych meczów 20. Dzisiaj Nawałka
@Aztek2201: to niby jak jedzą ?
rozszarpują mięso dziobem na drobne kawałki, nie gryzą ich bo nie mają czym