Aktywne Wpisy
Kwasny_konfident +363
KUWA!!!! KUWA!!!!!! CO STAM SIĘ DZIEJE!!!!!!
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
sontur +37
Uważam, że w---a w tym kraju powinna być limitowana przez państwo. Nawet jakby było to 1 litr na miesiąc, to dla normalnego człowieka jest aż nadto. Alkoholicy d--a cicho.
#alkoholizm #a-----l #zakupy
#alkoholizm #a-----l #zakupy
Jak ja je uwielbiam tego nikt nie wie
Może plusik mirki dla tęczowego stworka?
#akwarystyka #pochwalsie #krabyatakujo
Też miałem kraby, dwa tęczowe. Mega stworki. Wciągały do wody suche rybki, którymi je karmiłem i woda do wymiany co chwile, strasznie dużo p---------a się z nimi i to był największy minus, ale nie byłem doświadczonym terrarystą. Pewnie można było uniknąć tego. No a ostatecznie oba straciły wszystkie nogi i padły powoli zamordowane przez kota, który potrafił skoczyć na klamkę, otworzyć sobie drzwi, następnie zrzucić książki z
@SosnoWicher: nie, nie. Nie są towarzyskie jak pies. Napisałem tak bo ja to tam łatwo się przywiązuję do zwierząt ale do niego to nawet moja żona się przywiązała. Każdy krab teraz (w reklamie big milka chyba był krab nie tak dawno nie?) to reakcja żony "o patrz, zenuś!!" :) Tęczowy
Generalnie mój to agresor straszny, atakuje wszystko co się rusza, rzuca się na szyby jak ktoś przechodzi itd. Czyścić akwa przestałem już dawno temu, zdaję się na biologię, nie mam odwagi ręki tam włożyć.
Kiedyś dałem mu
Niestety bardzo słaba jakość, nie miałem za bardzo czym szyb z kamienia oskrobać. No ale widać jego wielkość na tle 50cm szyby i barwę która już średnio wpasowuje się w urok tęczowych. Jak ustrzelę lepsze to pokażę. Może dziś pójdzie czyścik w ruch jak tylko żyletki kupię.
Jako ciekawostkę dodam, że mimo iż Stefan jest już dosyć stary, to ciągle zrzuca regularnie co