Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Według ciebie nie jest to durne kryterium a według mnie tak, no i nie dojdziemy do porozumienia.
A gdzie on napisał, że taka laska jest ideałem, i wzorem cnót? To ty sobie to dopowiedziałas w głowie, i się tego trzymasz. Facet po prostu napisał, że chciałby laske, która nie spędza 3/4 dnia na telefonie (a sam pewnie spędza 3/4 dnia
Komentarz usunięty przez autora
Chyba mam prawo wyrazić co na ten temat sądzę, jesteśmy na mikroblogu w końcu.
I argumentu ze wzorem cnót nie wzięłam z kosmosu. Jak się kogoś szuka do związku to jakiegoś swojego ideału, więc nie przesadzam.
No i gdzie cokolwiek wyraziłaś? W pierwszym