Aktywne Wpisy
WielkiNos +365
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Kuzguwu +883
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić mamę, tatę i rodziców #kredythipoteczny #chwalesie
#pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski
a potem różowe dziwią się, że faceci im nie wierzą. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Witamy na wypokie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zawsze jestem poważny, szczerym rzetelny oraz pełen szacunku wobec innych.
Ale jestem to coraz bardziej przekonany tym, że różowe są podłe i nie szanują innych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nic więcej na tym kiblu nie robię ofkorsz.
@TaoMachine: Nawet mi cię nie żal, ale chyba znajdziesz tu sobie kolegów.
Bez serca oraz bezduszna płeć.
@IspitOnYourGrave: Przecież takich jest z 90%.
@IspitOnYourGrave: a seksy?
Ale zdajesz sobie sprawę, że w drugą stronę to tak nie działa, bo takich mężczyzn jest kilkanaście razy więcej niż kobiet? xD
Niby to takie oczywiste, ale jednak to ty popełniłaś ten wpis, a taki zabieg ma na ceniu wyśmianie/sprawdzenie hipokryzji. Skoro wiesz, że tak jest, to wpis jest bez sensu.
Wyśmiewam tylko szukanie partnera życiowego przez jakieś durne stereotypy.
Jakbym tu napisała, że szukam bruneta powyżej 185 z własną firmą to by mnie spalili na stosie, ale, że w opisie widnieje obraz totalnego przeciętniaka to nic takiego się nie wydarzyło.
Już #!$%@?ąc od treści to uważasz, że każdy wpis na mirko ma być sensowny?xD PLIZ
Ale w jaki sposób? Ty tym wpisem własnie udowadniasz, że to nie jest durny stereotyp, bo takich chłopaków znajdziesz MASĘ, natomiast kobiet - no cóż. Jak widać to nie jest aż tak durne kryterium, ba, pół internetu narzeka własnie na tego typu laski, co robią pierdylion zdjęć wszystkiemu, cały czas w ręcę telefon, snapachat, foty jedzenia na insta