Wpis z mikrobloga

No c--j mnie strzela z logiki wykopków komentujących pod znaleziskiem o patriotycznej odzieży.
HURR DURR LEWACZKOM SIĘ NIE PODOBA #neuropa ATAKUJE ZNOWU
WIDAĆ, ŻE INTELEKTUALISTKI
POLSKO BRZMIĄCE NAZWISKA HEHE, GOETZ (z tego najbardziej cisnę, sam mam nazwisko obco brzmiące i sporo ludzi u mnie na wsi też a jakoś rodziny są od n (gdzie n > 3) pokoleń polskojęzyczne i korzenie się już w c--j zacierają xD ale nie, każdy wykopek ma nazwisko na -ski albo któryś ze szlacheckich rodów. Składam pokłon szanownej arystokracji XD)

Red is Bad i pochodne to największy rak tej całej patriotycznej odzieży, 3/4 ludzi, których w tym widzę to jacyś debile albo dresiarze. Ostatnio nasi "intelektualiści" wszystko potrafią s--------ć - teraz udało im się ukształtować synonim patrioty jako kretyna i agresora. I nie, wielcy wykopowi patrioci sprzed monitora, nie chodzi o koszulki z napisem "POLSKA", czy orzełkiem. Tylko jak ci p--------a taki 11-latek z napisem "ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY" to nie spodziewaj się, że z niego wyrośnie patriota, tylko j----y agresor co najwyżej, który będzie kopał każdego "zagranicznie" wyglądającego człowieka w swoim otoczeniu. Tak samo są koszulki na których faktycznie ktoś do kogoś strzela, celuje, promują agresję - patriotyzm to nie tylko bicie po ryju innych, nie wiem, czy wiecie.

Trzask milionów pękających odbytów u ludzi, którzy nawet nie doczytali artykułu do końca, zresztą dawno nie zaglądałem już do komentarzy na głównej bo ostatnio tylko takich rzeczy się można spodziewać po poziomie komentujących.

Moje #oswiadczenie i #boldupy z całego #shitwykopsays uskutecznianego głównie przez #4konserwy xd
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tylko jak ci p--------a taki 11-latek z napisem "ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY" to nie spodziewaj się, że z niego wyrośnie patriota, tylko j----y agresor co najwyżej

@justbreathe: A jesteś wrogiem Ojczyzny że się boisz w-------u od wyedukowanego w patriotycznym duchu młodzieńca? :)
  • Odpowiedz
generalnie szkoły mogą, a wręcz powinny wymagać pewnego dress code'u.

@Majk_: Zgadzam się. Młodzi obywatele powinni być wychowywani na patriotów a więc fajnie by było gdyby ciuch zawierały patriotyczne elementy :)
  • Odpowiedz
" 3/4 ludzi, których w tym widzę to jacyś debile albo dresiarze."

@justbreathe: No i wlasnie to stwierdzenie, jest dla mnie calkowicie z d--y. Na jakiej podstawie ich osadzasz? Cos robia nie tak?

Ja widzialem b. duzo osob w tych ubraniach, u mnie w robocie sporo ludzi to nosi. Na miescie rowniez. Raz widzialem kolesia, ktory palil fajnki na przystanku w takim stroju - jedyne przeze mnie negatywne zaobserwowane zachowanie. I co
  • Odpowiedz
@justbreathe:

Łatwo jest mówić o Polsce, trudniej dla niej pracować, jeszcze trudniej umrzeć, a najtrudniej cierpieć.

...ale najłatwiej jest nałożyć "patriotyczną" koszulkę i w dupie mieć całą resztę.
  • Odpowiedz
@justbreathe: Przez takich cweli od czystości narodowej wstyd określać swe poglądy jako prawicowe. Najpierw wypromowało się łatkę prawak = pis, teraz te oszołomy. Piszą to ludzie, z których całkiem spora część ma korzenie niemieckie, rosyjskie czy żydowskie.
  • Odpowiedz
@justbreathe I neuropki mają rację, ostatnio tez jak widzę typa z patriotyczną koszulką to od razu zakładam że debil jakiś, bo głównie sebixy śmigają w takich koszulkach na co dzień. Ostatnio sobie siadłem na ławce w parku, obok narysowana markerem Polska walcząca, patriotyzm level hard, c--j aż strzela.
  • Odpowiedz