Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
HURR DURR LEWACZKOM SIĘ NIE PODOBA #neuropa ATAKUJE ZNOWU
WIDAĆ, ŻE INTELEKTUALISTKI
POLSKO BRZMIĄCE NAZWISKA HEHE, GOETZ (z tego najbardziej cisnę, sam mam nazwisko obco brzmiące i sporo ludzi u mnie na wsi też a jakoś rodziny są od n (gdzie n > 3) pokoleń polskojęzyczne i korzenie się już w c--j zacierają xD ale nie, każdy wykopek ma nazwisko na -ski albo któryś ze szlacheckich rodów. Składam pokłon szanownej arystokracji XD)
Red is Bad i pochodne to największy rak tej całej patriotycznej odzieży, 3/4 ludzi, których w tym widzę to jacyś debile albo dresiarze. Ostatnio nasi "intelektualiści" wszystko potrafią s--------ć - teraz udało im się ukształtować synonim patrioty jako kretyna i agresora. I nie, wielcy wykopowi patrioci sprzed monitora, nie chodzi o koszulki z napisem "POLSKA", czy orzełkiem. Tylko jak ci p--------a taki 11-latek z napisem "ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY" to nie spodziewaj się, że z niego wyrośnie patriota, tylko j----y agresor co najwyżej, który będzie kopał każdego "zagranicznie" wyglądającego człowieka w swoim otoczeniu. Tak samo są koszulki na których faktycznie ktoś do kogoś strzela, celuje, promują agresję - patriotyzm to nie tylko bicie po ryju innych, nie wiem, czy wiecie.
Trzask milionów pękających odbytów u ludzi, którzy nawet nie doczytali artykułu do końca, zresztą dawno nie zaglądałem już do komentarzy na głównej bo ostatnio tylko takich rzeczy się można spodziewać po poziomie komentujących.
Moje #oswiadczenie i #boldupy z całego #shitwykopsays uskutecznianego głównie przez #4konserwy xd
@Charger: Zła w tych słowach jest, przede wszystkim, gramatyka ( ͡° ʖ̯ ͡°) #grammarnazi
@justbreathe: A jesteś wrogiem Ojczyzny że się boisz w-------u od wyedukowanego w patriotycznym duchu młodzieńca? :)
@Majk_: Zgadzam się. Młodzi obywatele powinni być wychowywani na patriotów a więc fajnie by było gdyby ciuch zawierały patriotyczne elementy :)
@justbreathe: No i wlasnie to stwierdzenie, jest dla mnie calkowicie z d--y. Na jakiej podstawie ich osadzasz? Cos robia nie tak?
Ja widzialem b. duzo osob w tych ubraniach, u mnie w robocie sporo ludzi to nosi. Na miescie rowniez. Raz widzialem kolesia, ktory palil fajnki na przystanku w takim stroju - jedyne przeze mnie negatywne zaobserwowane zachowanie. I co
@justbreathe: A rozumiem :) Myślałem że na serio te głupoty wypisujesz :D Dałem się strollować, przyznaję :)
@justbreathe: Pękłem! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
...ale najłatwiej jest nałożyć "patriotyczną" koszulkę i w dupie mieć całą resztę.