Aktywne Wpisy
jestem_tunowy +104
ale copium i ból dupska starej #p0lka bo faceci wolą młode dziewczyny XDD @Filippa
JAK MOŻESZ NIE BRAĆ 40 LATKI AJNKELU
#bekazlewactwa #blackpill #logikarozowychpaskow
JAK MOŻESZ NIE BRAĆ 40 LATKI AJNKELU
#bekazlewactwa #blackpill #logikarozowychpaskow
2. Zrób o tym wpis na mirko
3. Zostań obrzucony zasłużonym błotem
4.76 Skasuj wpis jak tchórz
5. nazwij ludzi którzy cię zjechali od góry do dołu #!$%@?
6. zablokuj ludzi którzy się z tobą nie zgadzają
7. profit?
Oglądałem Cię @BrzydkiBurak od lat, o wiele dłużej niż siedzę na wypoku. Miałeś swoje poglądy z którymi się nie zgadzałem ale mimo wszystko całkiem fajny content wrzucałeś jakby nie było. Ale po tym co tu się odjaniepawliło moge Ci tylko powiedzieć że nie wiem czy ja i inni którzy nie zgodziliśmy się z Twoim bólem dupy jesteśmy #!$%@? umysłowymi. Ale Ty jesteś definitywnie.
#bekazprawakow bo w końcu korwin motzno
#bekazwykopkow #polskiyoutube #brzydkiburak
Z mojej perspektywy też coś mocno śmierdzi:
- koleś zarabia na YT górę kasy
- nagle pieprzy coś, że zwrot w karierze, jego świat się odmienia, wyjdzie z depresji,
- nagle reklamuje jakąś stronę,
- nagle ogłasza światłość, mnóstwo dodatkowej góry hajsu teoretycznie wlatuje na jego konto co miesiąc,
- świat się odmienia, teraz ma dwie
tu nie ma co śmierdzieć to jest biznes. ktokolwiek cokolwiek na tym stracił? ja widzę w tym co sugerujesz współpracę kilku firm i tyle. wszyscy zyskują.
o robieniu w walą można mówić wtedy gdy gonciarz nie wywiąże się z obietnic.
Komentarz usunięty przez autora
- oglądasz Gonciarza i lubisz jego materiały
- chcesz więcej i lepiej
- nie chcesz więcej sponsorowanego contentu jak ten intelowy (dobry w #!$%@?, ale vlogi lepsze), tym bardziej nie chcesz jakiegoś innego gówna od portali
- dajesz hajs gonciowi, on ma budżet, robi filmiki a vlogi nie będa zasrane sponsorowanymi treściami
- win
Jak to spieprzy to zawsze można finansowanie przerwać,
Nie oglądałeś filmów, gdzie grał ludziom na emocjach? Że robi rewolucję i będzie sukces albo katastrofa (KATASTROFA!)? Że od dłuższego czasu nie widzi sensu tego, co robi? Że się zagubił? Grał kartą zdepresjonowanego jutubera, który dodatkowo mówił, że potrzebuje hajsu, a przecież ma go mnóśtwo! Nie jest biednym jutuberem, który nic nie zarabia na swoich filmach,
Bo setki subskrypcji pieniędzy mu nie dają? Z reklam na YT raczej nie wyżyje w Japonii, a akcji sponsorskich ma mało.
No aż taka góra hajsu to to nie jest, on nie robi często akcji sponsorowanych
@Artrix: mówił, że miał ją #!$%@? sto lat temu zanim wyleciał do Japonii. Ale random @etkath: se dorobił teorię żeby gównoburze kręcić.
Powtarzam: nie mam do niego pretensji o dorabianie, ale sęk w tym, że to nie jest po prostu pomysł na dorabianie, a świadoma akcja promocyjna serwisu Patronite. Taki wirusowy marketing. Jak jutuberzy pijący puszkę Sprite w ręku podczas grania, nie otwarta reklama, ale jednak tylko i wyłącznie reklama. I tego nie przyznał. Mógł przecież mówić po prostu: a
Wydaje mi się, że wspomniałem gdzieś na mirko o tym, że jest to deal, a jak nie to na pewno tak pomyślałem. Czy czuje się oszukany? Nie mam czym bo pieniędzy mu nie daje.