Aktywne Wpisy

konsumatum +251
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz
Kuzguwu +56
Narzędzia, które każdy majsterkowicz powinien posiadać (konkretne marki i modele), ja zaczynam:
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia
Knipex Cobra
#glupiewykopowezabawy #majsterkowanie #warsztat #narzedzia
źródło: Knipex-87-01-180-water-pump-pliers-Cobra-180mm-42m
Pobierz

3 kluby lecą bezpośrednio (bez Dolcanu 2)
1 kluby zagra w barażach
Jeśli ktoś z 1 ligi nie otrzyma licencji (nie wiadomo co z Zawiszą, a kilka klubów ma ultimatum) to wszystko zależy od pierwszoligowego klubu grającego w barażach. Jeśli klub grający w barażach wygra swój mecz to utrzymanie ma 3 drużyna od końca.
Jeśli 1 ligowiec z baraży przegra swój mecz to i tak się utrzymają. Wychodzi na to, że mogą wygrać lub przegrać i jest to bez znaczenia. Znaczenie ma jedynie takie, kto zagra w przyszłym sezonie w 1 lidze. To oni mogą rozdawać karty.
O 3 pozycję od końca będzie się bić GKS Bełchatów i Rozwój Katowice. Powtarzam - matematycznie te kluby nie mają już szans na utrzymanie. Wszystko zależy od zielonego stolika, baraży, Zawiszy lub innego klubu, który nie otrzyma licencji na grę 1 lidze.
Za mniejszą stawkę mimo wszystko warto spróbować. Rywale już o nic nie grają.
GKS Bełchatów - Bytovia
GKS Bełchatów wygra 2,63 Bet365
Sandecja - Rozwój Katowice
Rozwój wygra 4,00 Bet365
#bukmacherka
@zzapolowy: Co to za bzdura?
Ty chyba nie myślisz. Sandecja przegrała frajersko ostatnie 2 mecze i chcę dobrze zakończyć udaną rundę wiosenną. Sandecja u siebie wszystkich bije do zera. Zawisza 4-0 Katowice 4-0 Siedlce 3-0 Bełchatów 2-0. Wyjątkiem tylko była Arka, która wygrała, ale była gorszym zespołem. Rozwój 7 na 9 ostatnich meczy przegrał. Wygrał jedynie z Bełchatowem i Sosnowcem,
Jak nam nie ufasz, to zaufaj Mogielowi
https://twitter.com/mogiel90/status/737297929753464832?lang=pl