Wpis z mikrobloga

Buki chyba nie myślą do końca, ale chyba same kluby nie są świadome.

3 kluby lecą bezpośrednio (bez Dolcanu 2)
1 kluby zagra w barażach

Jeśli ktoś z 1 ligi nie otrzyma licencji (nie wiadomo co z Zawiszą, a kilka klubów ma ultimatum) to wszystko zależy od pierwszoligowego klubu grającego w barażach. Jeśli klub grający w barażach wygra swój mecz to utrzymanie ma 3 drużyna od końca.

Jeśli 1 ligowiec z baraży przegra swój mecz to i tak się utrzymają. Wychodzi na to, że mogą wygrać lub przegrać i jest to bez znaczenia. Znaczenie ma jedynie takie, kto zagra w przyszłym sezonie w 1 lidze. To oni mogą rozdawać karty.

O 3 pozycję od końca będzie się bić GKS Bełchatów i Rozwój Katowice. Powtarzam - matematycznie te kluby nie mają już szans na utrzymanie. Wszystko zależy od zielonego stolika, baraży, Zawiszy lub innego klubu, który nie otrzyma licencji na grę 1 lidze.

Za mniejszą stawkę mimo wszystko warto spróbować. Rywale już o nic nie grają.

GKS Bełchatów - Bytovia
GKS Bełchatów wygra 2,63 Bet365

Sandecja - Rozwój Katowice
Rozwój wygra 4,00 Bet365

#bukmacherka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zzapolowy:

Buki chyba nie myślą do końca

Sandecja - Rozwój Katowice

Rozwój wygra 4,00 Bet365

Ty chyba nie myślisz. Sandecja przegrała frajersko ostatnie 2 mecze i chcę dobrze zakończyć udaną rundę wiosenną. Sandecja u siebie wszystkich bije do zera. Zawisza 4-0 Katowice 4-0 Siedlce 3-0 Bełchatów 2-0. Wyjątkiem tylko była Arka, która wygrała, ale była gorszym zespołem. Rozwój 7 na 9 ostatnich meczy przegrał. Wygrał jedynie z Bełchatowem i Sosnowcem,
  • Odpowiedz
@zzapolowy: ale nie pisze ze wygraja bo tak tylko podaje argumenty. Az 19 zawodnikom Sandecji koncza sie kontrakty! Zobacz wyniki meczow u siebie w tej rundzie. Zobacz forme Rozwoju. Jako ze bronił bedzie prawdopodobnie Gliwa to Sandecja straci gola, ale strzeli i to nie mało. A, rob se co chcesz. Mi sprawdza sie srednio 7 na 9 meczow w 1 lidze bez podporek i 2 dw. Belchatow? Racja wygra. Ale
  • Odpowiedz