Aktywne Wpisy
kinollos +254
olaf_wolominski +60
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
anonimowa ankieta wiec prosze podejsc powaznie
#ankieta
Ilu mialas partnerow seksualnych?
@Dinth: zastanawia mnie twoj krag znajomych bo u mnie z reguly tendencja jest do 0-3
@ToJaZdzich: no takich lasek to nawet nie tykam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ToJaZdzich: serio uwazasz, ze tak piekne istoty jak kobiety moga klamac? szkoda mi Ciebie
Kiedyś też tak myślałem, dopóki życia nie poznałem. Albo jak koleżanka którą całkiem dobrze znałem i uważałem za cnotkę nie przyprowadziła w przeciągu jednego semestru kiedy z nią mieszkałem dwóch randomowych typów na noc (w sensie w innych dniach xD)
To tak jakbyś zapytał kogoś np. o długość Polski z końca A do B i rozstrzelił to na paręset tysięcy km.