Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 61.8% (416)
- Nie 7.4% (50)
- Zrobić bachora 16.3% (110)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.4% (97)
Teuvo +296
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
XIII Rajd na Roztocze
Czwartek 26.05 - trasa WTE, czyli z Sandomierza do Suśca.
W Biłgoraju przeżyliśmy gradobicie - dobrze, że jeżdżę w kasku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam @u43dqe14m3 - w tym roku dotarliśmy na tamę na rzece Szum w Górecku Kościelnym :)
Piątek 27.05 - wycieczka do Starego Dzikowa.
Czyli +1 do #zaliczgmine :) Zwiedziliśmy cerkwie w Moszczanicy, Cewkowie, Starym Dzikowie i Ułazowie. Na trasie mnóstwo pól i łąk. Gorąco, a na ochłodę - ulewa w Cewkowie. Obiad w Karczmie Pod Szczęśliwym Karpiem w Rudzie Różanieckiej - polecam!
Sobota 28.05 - wycieczka do Kniazi i Bełżca.
Z Suśca do Narola "normalną drogą", a później było przedzieranie się przez pola i lasy (bez szlaku, ale zgodnie z planem i po przerywanych kreskach na mapie). W Kniaziach znajdują się ruiny cerkwi (murowanej), które robią naprawdę duże wrażenie (wg mnie jest to jedno z najciekawszych miejsc na Roztoczu).
W Bełżcu byliśmy w miejscu pamięci na terenie byłego obozu zagłady oraz przy drewnianej cerkwi.
Niedziela 29.05 - trasa NAZAD, czyli z Suśca do Sandomierza.
Cała trasa z wplecywindem, a do tego z górki - co widać w średniej prędkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Niezmiennie polecam Roztocze każdemu rowerzyście! :)
#rowerowyrownik #100km #roztocze
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jak_to_mozliwe: Green Velo leci też przez Roztocze :) Dało się to odczuć na paru odcinkach - albo nowy asfalt (doczekałam się po 12 latach!) albo ścieżki (oczywiście asfaltowe) przy drodze samochodowej.
@Mortal84: dzięki, było naprawdę super!
@faramka: Plusik, plusik.
Jakieś deszcze, burze nie przeszkadzały?
@lukaszmarynczak: nie zwiedziłam całego kraju, nie znam wszystkich rejonów, ale Roztocze uwielbiam. Weekend Bożego Ciała od 2004 roku spędzam właśnie tam, no i plus jeszcze jakieś wycieczki w innych terminach. W zasadzie tylko raz
Ja w tym roku chyba objadę trochę gmin ściany wschodniej właśnie ;)