Aktywne Wpisy
bobsley33 +476
nad__czlowiek +50
#programista15k #programista25k #programowanie #budda
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Śmieszą mnie ludzie na udawanych fejk działalnościach, gdzie te firmy jednoosobowe to bardzo słaby zaskowany etat UoP w celu unikania wysokich podatków - ostro się wypowiadają po osobach typu Budda. Nie popieram działań Buddy, ale śmieszą mnie ludzie co sami dymają państwo na podatkach jak sie da i korzystają z faktu, że brakuje czasu i odpowiedniej ilości urzędników co by sprawdzili po kolei każdą działalność jednoosobową B2B pod kątem czy nie ma tam czasem stosunku pracy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) - tylko dlatego te osoby są bezpieczne, bo nie ma kto tego sprawdzić
Różni lekarze, prawnicy ale przede wszystkim programiści xD Udawany etat by bulić 12% zamiast 32%. Mało tego, ten cały śmieszny AKUP który pozwala odliczać prawie 50% wartości z 32% podatku to jakiś żart - 99% pracy programisty to
Mireczki stosowal ktos Propecie na #lysienie ? Mam 23 lata i zaczynaja powiekszac mi sie zakola. Niedlugo to chyba zaczne wygladac jak wlasny ojciec no ale slyszalem o jakis skutkach ubocznych, ktos cos? Warto? Kiedys sie obcialem na lyso i ludzie pytali mnie ktory to miesiac chemioterapii wiec wolalbym tego uniknac
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
jeszcze jedno - nie polecam używać specyfików przeciw łysieniu. nic nimi nie wskórasz, jedynie to możesz leciutko spowolnić wypadanie kolejnych włosów. szkoda czasu i pieniędzy.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Zakladaj wysokie martensy. Jednak aby uniknąć faux pas pamiętaj, że białe/czerwone sznurówki należy wiązać w poziomy pattern. Spodnie podwijasz do wysokości butów, do tego na lato elegancka polówka od Fred Perry. Od teraz to twoja ulubiona marka odzieżowa. Aha... żadnego zarostu, dziewiczy meszek na pyszczku również golimy. W ten sposob rozwiązujesz problem niepotrzebnych pytań.
Przetrawiłem mase specyfików. Wszystko jest g---o warte. Jako tako LOXON działa. Ostatnio sięskomercalizowali bo cena wzrosła o 30% i dali nowe efektowne opakowanie. Wcześniej imidżowo to przypominało lek. Teraz ma imidź kosmetyku. Są reklamy w TV pomimo, że to jest na recepte w przypadku 5% roztworu. zy to wyeliminuje twoje problemy? Nie. Genów nie oszukasz. Możesz co najwyżej spowolnić proces.
Niektórzy lekarze proponowali mi prophecie ale to steryd, który może mieć wpływ ( choć nie musi) na potencje. KAżdy lekarz mówił, że na czas trwania kuracji włosy odrastają a jak się przestaje to stosować to wypadają z powrotem. Możesz przetestować na sobie.
loxon to ok 35 zeta za buteleczke 5% i ok 30 za buteleczke 2%. Każda z nich starcza na ok 1
Komentarz usunięty przez autora
W tak młodym wieku nie decydowałabym się na branie Propecia doustne ze względu na spadek libido i ewentualne posiadanie w tym czasie potomstwa. W zamian można smarować skórę głowy naturalnymi preparatami lub wspomnianym wcześniej Loxon 5% - jednak ten produkt może wpływać na wzmocnienie owłosienia innych części ciała,a na
@TrychologiaKosmetyczna: jakie zabiegi ? trycholog to ten co przez lupe patrzy na włosy ?
O Alopexie nie słyszałem jeszcze. Mocno podrożałostatnio bo kiedyś 2% kosztowało 23 zł 5% kosztowało 27 zł czyli podobnie do tej alopexy całej o której mówisz.
A co do przeszczepu, jak to wygląda? Bo jak ktoś ma troche starych włosó i trohe prześwitó, to sadzi sięw przeświatach ale one zrobią się przecież znowu w miejcu gdzie były jeszcze stare włosy wrażliwe