Aktywne Wpisy

WielkiNos +583

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest

Próbuje sobie skonfigurować projekt, będę uzywał Lumen (Laravel) + Vue.js. Jak Laravel to i Elixir, no i tutaj sprawa wygląda tak, że dotychczas używałem samego gulp watch z browsersync, całym kompilowaniem itd i miałem przy okazji postawiony server, wszystko się działo w obrębie jednego CLI i jednego taska. A tutaj muszę hostować server PHP komendami php -S i oddzielnie w drugim CLI kompilować pliki w locie Elixir Watchem. Jest jakiś sposób żeby ogarnąc to w jednym tasku? Niby elixir watch coś tam próbuje zahostować ale jak wchodzę pod ten localhost:3000 to się zapętla w nieskończoność.