Aktywne Wpisy

kopek +9
Jak radzicie sobie z #depresja ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dojcz_szpreche_nicht: @PlanetPlus: ale dlaczego ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_oGU8fNveHtHPBPhuIlRsAg1574riV5DT.jpg
Pobierz1 produkt czy wszystko co jest w koszyku?
co w przypadku 1 opcji a ktos kupi kilka rzeczy na raz?
dyskryminujecie dzieci par heteroseksualnych i środowiska LGBT. A co jak ktoś ma dwie mamy lesbijki? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czy na #dzienojca tez becie 15% ? czy dyskryminujecie rowniez mężczyzn? bo póki co gdyby nie mężczyźni to dnia matki by nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°
@dojcz_szpreche_nicht:
@Dezynwoltura:
@kruprz:
@PlanetPlus:
Ale prawdę mówiąc to wszyscy wiemy, że jeśli ktoś będzie chciał zamówić więcej rzeczy to założy po prostu kilka kont ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matiwoj11: O ile nie będzie walidacji płatności na konto, a na bank nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ ale szczerze mówiąc, aż taki cebulak nie jestem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
Jedna transakcja, to nie to samo, co jeden przedmiot.
trollasek W poprzedniej akcji, miałem w koszyku z 10 produktów, na planet rozbiło na 10 transakcji, więc wydaje Mi się, że pierwsza z koszyka a reszta 5%.