Wpis z mikrobloga

#pytanie #mozilla #thunderbird
Wie ktoś może dlaczego wysyłane maile w programie thunderbird nie zapisują mi się w folderze wysłane na mojej poczcie w przeglądarce? Czy da się wydrukować maila z thunderbirda bez zdjęć załączników? Bardzo zmniejsza się czcionka i całą stronę zajmują zdjęcia.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Comprido: W pierwszym wypadku sprawdź w opcjach konta w zakładce "kopie i foldery", czy masz zaznaczoną opcję żeby zapisywało w wysłanych. A może masz tam ustawiony inny folder ?

Jeśli chodzi o wydruk, to spróbuj włączyć podgląd wydruku (menu Plik) i zmienić skalę. A jeśli nie chcesz drukować załączników to możesz wybrać ręcznie, które strony mają się wydrukować. Kiedyś widziałem takie rozszerzenie do Firefoksa, które pozwalało edytować wydruk, do Thunderbirda
  • Odpowiedz
  • 0
@moooka dzięki za pomoc. Jeśli chodzi o kopie to raczej wszystko mam ustawione prawidłowo.
Sposób ze skalą pomógł w wydruku bo automatycznie ustawiona jest opcja dopasowania do strony.
Jakbyś miał inny pomysł z tymi wysłanymi to byłbym wdzięczny za odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdrawiam
  • Odpowiedz