Aktywne Wpisy

Mrbimbek +207

ZenujacaDoomerka +43
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis

Witam. Czy istnieje może znany przez was poradnik jak zrobić własnego , bardzo prostego PhpMyAdmin ?
Tzn chodzi o wyświetlanie baz danych, dodawanie ich oraz usuwanie + wykonywanie skryptów... :) ?
Właśnie sie za to zabieram i być może ktoś już widział coś takiego.
Komentarz usunięty przez autora
example 2 - połączenie, pobranie rezultatów, wywalenie na stronę. Co będzie w rezultatach zależy od tego jakie zapytanie zadasz - łatwo wygooglać przykłady róznych zapytań.
@Yahoo_: W sumie wszystko poza wykonywaniem skryptów zrobie sam :) tylk oto wydaje mi sie :dziwne: albo zwyczajnie czegoś nie wiem :)
Obczaj sobie dokumentacje PDO http://pl1.php.net/manual/en/class.pdo.php albo najlepiej (jeżeli wytyczne projektu na to pozwalają) to zbuduj sobie to na jakimś ORMie :)