Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +343
No heloł
Kapitalista777 +172
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Teraz wśród znajomych zaręczyny, niektóre korposzczurki myślą o kupnie mieszkania (hipoteka 30 lat), a są w moim wieku, bez możliwości awansów. Ogólnie lipa. Dużo znajomych kończy studia i idzie pracować za psi #!$%@?, mnóstwo dobrych mordek wyjechało za granicę by wieść godne życie. Ludzie się zaręczają, zachodzą w ciąże, nie mają czasu na piwo, każdy ogarnia jakiś swój biznes, auto, wszyscy jak najszybciej chcą się usamodzielnić. Piękne jest życie i wszystkie jego etapy, więc nie wiem czy nazywanie czasów minionych najlepszym okresem w życiu jest tutaj trafne.
Krótko mówiąc moje pokolenie 94's weszło już w dorosłość jedną nogą. Gdybym mógł się cofnąć w czasie i miał 15-16 lat to zająłbym się poważnie programowaniem i siłownią, a co najważniejsze językami. Do tego musowo #matematyka w #licbaza ogarniałbym na 100% żeby napisać zajebiście maturę bo ten przedmiot dobrze zdany otwiera wam drogę na 90% kierunków w Polskce. Olejcie wszystko inne, ale matmy się uczcie. Uczcie się ludzie języków, nawet jak skończycie #!$%@? studia to was wezmą do roboty jeśli znacie angielski na poziomie bardzo dobrym oraz jakiś hiszpański/niemiecki/rosyjski. Zbierajcie papierki, certyfikaty, instalujcie #duolingo i napieprzajcie w jakimś kierunku.
Najgorsze co widzę, to po swoim bracie. Dobry chłopak, nie pije, ale zero zainteresowań, zero znajomych, cały czas #csgo i napisał matury a nie wie na jakiego studia idzie, nic go nie interesuje, śpi do 14:00 całymi dniami. Jestem od niego daleko i nie mam na to wpływu.
Widać podział na ludzi z poważnymi związkami i myślącymi o przyszłości a sebkami "hehe 3.0 i heja! :d:d co to socjalne sie tak spóźnia ? #!$%@? uczelnia!! mati pożycz na harnasia". Jestem pełen optymizmu w sprawie tych pierwszych.
Aha i nie jestem żaden #przegryw . Ten post to nie są jakieś gorzkiezale.
Polska to wspaniały kraj i w ogóle jest naj.
Dlaczego piszę tego posta? Sam bym go chciał przeczytać, będąc w gimbazie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
#zycie #studbaza
Link do kanału; https://www.youtube.com/user/MiroslawZelent/videos
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Jamaican: ani jedno ani drugie. Starzy cie beda cisnac ze rok zmarnowany ( jak u mnie) ale nie marnuj czasu na #!$%@?! ten rok bym wykorzystal na 1. matematyka lub co tam potrzebujesz do dobrego kierunku 2. jezyk angielski (obie rzeczy bez #!$%@?) i jak sie bedziesz nudzil to 3. praca zeby miec na piwo