Wpis z mikrobloga

@czuczupikczu: Od początku sezonu gdy wszystkich jak leci przydzielało do bronzu (mnie też mimo 5 win 5 lose) nie zrobiłem żadnego rankeda więc tam sobie siedzę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie uważam się za super gracza ale gdy przydziela mi zgraną ekipę lub gram z kolegami to bez problemu robię np 5/5/30 supportem. A na EUNE 9/10 gier to raki i feederzy
@fbkq: Bo każdy kto przeszedł na EUW mówi że jest tam bez porównania lepsza atmosfera? Nie trzeba być challengerem żeby to dostrzec ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym nie obchodzi mnie moja ranga, gram for fun normale lub czasem aramy
@L3gion: no to cię w #!$%@? zrobili, grałem na EUW, EUNE i NA i wszędzie jest to samo gówno. Na eune masz trolli i greków bez mózgu a na EUW surrender w 20 minucie bo nikt nie chce grać gier do końca, Francja pełną gębą. Zagrali pare gier na EUW i myślą, że serwer jest lepszy XD
@fbkq: Chyba bym wolał surrender od ciągnięcia gry typu 10-40 na siłę do końca... ale pewnie masz rację, posiłuje się jeszcze z EUNE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3gion: nawet jak jesteś do tyłu w goldzie 20k to możesz wygrać grę przez jeden głupi błąd przeciwnika na każdym elo, to co się dzieje w platynie to jest śmieszne xD nie ma gry żebym kogoś nie reportował za trolowanie bo im się nudzi a na weście w p2 w 20 minucie leciało /ff mimo, że ja np. byłem nafeedowany i mogłem skerować grę łatwo.
@L3gion: stosunek graczy do gry na różnych poziomach ELO https://www.youtube.com/watch?v=fPGjt1KkkBs

bardzo ładnie się rozprawia z trollami i ludźmi, którzy wszędzie widzą trolli (bo sami nimi są)

po angielsku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

TL;DR: albo się nauczysz widzieć swoje błędy i nad nimi pracować, oraz ignorować zaczepki innych, oraz pogodzisz z faktem, że połowę gier i tak trzeba przegrać,

albo nigdy nie wyjdziesz z bronzu :D

a na