Wpis z mikrobloga

@qlink: Trochę naciągany kawałek materiału o tym ze jak to piraty nie psują komputerów czy tam jak długo nie trwają icch instalację. Wiele osób pirtauję gry bardzo długo z jednych źródeł i w różnym czasie od wydania w internecie. I nie formatowali komputerów od lat. Ale rozumiem materiał jest skupiony dla młodszych którzy szukają cracków przez google.

Ogólnie nawet dobrze wyszło.
  • Odpowiedz
@qlink: wcale granie na piratach nie jest bardzo uciążliwe, jeżeli wie się co robi. Obciachowe też nie jest (pierwszy raz taką opinię słyszę że niby jest O_o)
Dodatkowo należało by zaznaczyć (!) że największą zmorą jest przelicznik walut i blokady regionalne.
No i najczęściej wymieniane: dokuczliwe DRM.
Materiał jest strasznie stronniczy w stronę producentów i sprzedawców, wygląda jakby był sponsorowany.
  • Odpowiedz
@qlink: Mogłeś dodać też informacje o Denuvo bo teraz nawet wiele nowych tytułów nie może być odpalanych na piracie bo te zabezpieczenie jest za dobre.
  • Odpowiedz
@qlink: dałem sobie spokój z tym kanałem, w momencie jak prowadzacy stwierdził, ze Alan Wake jest horrorem...

Zenadlem, smichlen i wyszłem bo nieogara nie zniese... XD
  • Odpowiedz
@Nyankov: Eee... no więc thriller nie zakłada istnienia sił paranormalnych, które w Alanie Wake są "główną atrakcją". Tak więc jak najbardziej to horror. Choć słaby ;)
  • Odpowiedz