Wpis z mikrobloga

@troflix: z jednej strony nick wspodnicynaMTB > czyli górski, a z drugiej buty na zdjęciach zdecydowanie szosowe, plus trasa ze stravy >100km. Wnioskuję, że jeździ na wszystkim.

Contour ma świetnie wyglądające ciuchy. Ale dawać prawie 300 za koszulkę to imo gruba przesada.
@wspodnicynamtb: swego czasu miałem trochę reklamacji z tego tytułu po prostu :) Marketingowcy ze słonecznej Italii podkreślali, że to paski co to marynarskim solidnym sznurem podszyte i wzmacniane, i że niejeden sztorm wytrzymają czy jakoś tak :) Taaa, pękały, ludzie przysyłali, może w tym roku poprawili. Pozdrawiam
@peradon Model nie jest tegoroczny, więc może i mój sznur jest z tych słabych. Zobaczymy za jakiś czas, ale oby się nic nie podziało.
Ale wnioskuję, że je sprzedawales, więc były do nich jakieś części zamienne jak np. paski?
@wspodnicynamtb: Pracowałem u dystrybutora na Polskę i m.in. wysyłałem zdjęcia i opisy uszkodzeń do makaroniarzy. Wadliwe buty wymieniano na nowe. Teraz AMP importuje Fizika i nie wiem jak załatwiają reklamację.