Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Właśnie jestem w tym miejscu (znowu...) i zaczynam już tracić cierpliwość i motywację do utrzymania diety, skoro i tak nic nie daje :( A już tak niewiele zostało...
Co robicie w takich sytuacjach, żeby ruszyć sprawy do przodu?
#dieta #cwiczenia
Zresztą ćwicząc i mieć tylko 1200 kcal to IMHO niezdrowe.
Ja dopiero zacząłem chudnąć gdy zwiększyłem ilość kcal dziennie bo wcześniej też zastój lub nawet w drugą stronę
@kuba: No fajnie by było zobaczyć 5 z przodu ;P
@chromatografia: Mam tak samo. 13 kg w dół w 3 miesiące, ale brakuje mi jeszcze tych 2-3 kilo do celu. Spadki w obwodach bardzo satysfakcjonujące, ale dla mnie ciągle za małe. Nie masz problemu z otoczeniem, które sugeruje abyś zakończyła już na tym, bo zaczynasz niekorzystnie wyglądać na twarzy?...bo ja mam i wqr...a mnie to ( ͡
@GoSiulKa: Jedna osoba mi tak powiedziała, ale została zakrzyczana, że się g---o zna, bo jest lepiej- kolega po prostu nie uznaje odstających kości jarzmowych.
@GoSiulKa: A mi niespecjalnie. Nigdy nie
@chromatografia: Widać moje koleżanki też nie ... albo zazdrosne są małpiszony jedne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moje były całkiem spore i teraz nie wiem gdzie się podziały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a nie:
@
wiem, że nie wszystkie ;-)
Komentarz usunięty przez autora