Wpis z mikrobloga

Znacie ten stan, kiedy jesteście na redukcji, waga pięknie schodzi przez miesiące, po czym staje w pewnym punkcie i ani drgnie? Całymi tygodniami?
Właśnie jestem w tym miejscu (znowu...) i zaczynam już tracić cierpliwość i motywację do utrzymania diety, skoro i tak nic nie daje :( A już tak niewiele zostało...
Co robicie w takich sytuacjach, żeby ruszyć sprawy do przodu?

#dieta #cwiczenia
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chromatografia: pewnie założyłaś sobie, że będziesz ważyć XX kg, ale ćwiczysz i siłowo i aeroby, ale pewnie pewnie już nie masz tyle procent tłuszczu co kiedyś, możesz mieć bardziej umięśnione ciało choć tego nie widząc na pierwszy rzut oka.

Zresztą ćwicząc i mieć tylko 1200 kcal to IMHO niezdrowe.

Ja dopiero zacząłem chudnąć gdy zwiększyłem ilość kcal dziennie bo wcześniej też zastój lub nawet w drugą stronę
  • Odpowiedz
umyśliłam pewien cel i strasznie mnie irytuje, że utknęłam o krok od niego.

@chromatografia: Mam tak samo. 13 kg w dół w 3 miesiące, ale brakuje mi jeszcze tych 2-3 kilo do celu. Spadki w obwodach bardzo satysfakcjonujące, ale dla mnie ciągle za małe. Nie masz problemu z otoczeniem, które sugeruje abyś zakończyła już na tym, bo zaczynasz niekorzystnie wyglądać na twarzy?...bo ja mam i wqr...a mnie to ( ͡
  • Odpowiedz
Nie masz problemu z otoczeniem, które sugeruje abyś zakończyła już na tym, bo zaczynasz niekorzystnie wyglądać na twarzy?

@GoSiulKa: Jedna osoba mi tak powiedziała, ale została zakrzyczana, że się g---o zna, bo jest lepiej- kolega po prostu nie uznaje odstających kości jarzmowych.

O c---i nie pytam, bo to normal i szkoda mi ich bardzo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@GoSiulKa: A mi niespecjalnie. Nigdy nie
  • Odpowiedz
kolega po prostu nie uznaje odstających kości jarzmowych.

@chromatografia: Widać moje koleżanki też nie ... albo zazdrosne są małpiszony jedne ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nigdy nie były przesadnie duże

Moje były całkiem spore i teraz nie wiem gdzie się podziały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@chromatografia: no to tym bardziej wydaje mi się, że powinnaś skorzystać z porady eksperta, zaoszczędzisz sobie sporo czasu i pewnie nerwów, powodzenia życzę!

wiem, że nie wszystkie ;-)
  • Odpowiedz
@chromatografia: drgnie drgnie, wydaje Ci się, zjadłaś coś bardziej słonego i wodę zatrzymało. Jak masz deficyt to smalec leci, nie ma żadnej magii w tym. Waga może stać ale tłuszcz będzie spadał.
  • Odpowiedz