Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +741
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Będzie długi #zalpost
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
Jesteśmy z niebieskim razem od ponad 8 lat. Mamy dziecko ale sytuacja nie wygląda kolorowo.
Zacznę od tego że wszystko zaczęło się psuć jak tylko zaszłam w ciążę. Dziecko było planowane i ja bardzo je chciałam mieć i w tej kwestii wszystko jest super. Młody jest świetny ale jest mi go zwyczajnie szkoda że ma takiego ojca.
W ciąży uciekał z domu do garażu bo przeszkadzał mu mój brzuch, miałam wrażenie że go brzydzi i nie chciał go nawet dotykać. Po porodzie wszystko było tylko gorzej, miałam wrażenie że on chciał żebyśmy wrócili do domu z dzieckiem i wszystko zostało po staremu, jego nawyki i podział obowiązków.
U nas od początku wszystko było na pół, rachunki na pół, obowiązki na pół i ok o ile jak nie było dziecka to było to powiedzmy sprawiedliwe o tyle dzieckiem zajmuję się od początku głównie ja. Dosłownie muszę się prosić by zabrał dziecko na spacer na 2 h bym mogła choćby posprzątać i ugotować obiad w spokoju. Od samego początku a w sumie to już w ciąży śpi osobno w innym pokoju z zatyczkami w uszach. Ja zajmuję się dzieckiem cała noc i rano a on sobie śpi do 11 bo uwaga nie pracuje. Tak i nie chodzi tu o kasę bo tą ma i ja go nie utrzymuje, wszystko jest na pół za wyjątkiem dziecka bo na dziecko to tylko ja wydaję i to ja wszystko od początku czytam, dowiaduję się i ogarniam co i jak.
On nie pracuje praktycznie od początku jak się znamy, na początku popracował chwilę, chyba żeby nie wyjść na lenia. Natomiast później zawsze szukał wymówek a to zima, a to lato a to coś. I tak sobie leży i bimba 7 lat powiedzmy.
Na Polskim youtubie jak już wiemy mamy od groma rakotwórczych kanałów. Największe grono zasilają chłopaki w wieku od 14 do nie wiem 20? Czasem ciut więcej. Marzy im się kariera taka jak #!$%@?, tylko właśnie jak się mają wypromować? Jeżeli nie grasz w majkrafta ani nie jesteś dobry z CS, ani nie masz wiedzy aby prowadzić kanał naukowy jest problem.
Ale youtubowe chłopaczki wymyślili dobry sposób. LIDER OPINII. Tzn bierzesz jakiś przypadek z życia i prawisz przez 15 minut jaki ten ktoś jest #!$%@? i jak #!$%@? się zachowuje. Jak jakieś dwie nastolatki puściły się z mudżynami po koncercie wyskoczyła LAWINA filmów w których nastolatkowie mówią o życiu aby zbierać wyświetlenia i oklaski za swoje oświecenie.
A tutaj mamy chłopaczka (jakiś Max Krasoń) który jedzie lasce która opowiada o seksie i ma zaznaczoną opcję że jej kanał może być dostępny od 18 lat.
Jedzie po wszystkim co się da, nawet powiedział że wygląda jak #!$%@? pasztet, sam nie będąc Bradem Pittem, choć mogę się mylić, może jakiś różowy pasek oceni?
Nie będę oceniać seks majsterki ponieważ ona nikomu krzywdy nie robi moim zdaniem.
Ale wiecie co jest najgorsze?
Ale w sumie jest jeszcze gorsza rzecz od tego.
Czy uważasz że koleś dobrze zrobił nagrywając ten filmik?
Chłopaczek wstrzelił się i wybrał możliwie najbardziej kontrowersyjną postać, żeby dostać wyświetlenia i fejm.
Rozumiem,
Komentarz usunięty przez autora
Filmy mają ustawioną blokadę i są widoczne tylko dla 18+
1.Bądź typowym paszczurem 2/10
2.Nagraj filmik w którym ciśniesz kogoś jak szmatę
3.???
Wali mnie sexmasterka,ale takiego chamstwa i buractwa nie cierpię.
@Dorogon: Robi filmiki, może ją obchodzi kto to ogląda a może nie, to bez znaczenia.
To była ta zabawna część, teraz ta smutna. Kolo musi mieć nieziemskie kompleksy, żeby w sumie ładną dziewczynę tak bezinteresownie pojechać. I w sumie się tym kompleksom nie dziwię. Te zęby to mu chyba #bezoka rysował.
Po drugie - szkopuł w sexmasterce jest taki, że to JEST kanał stworzony dla dzieci, a to, że ma zaznaczone 18+ niczego nie zmienia - zwykła formalność, bo prawdopodobnie by ją po prostu zdjęli gdyby robiła to co robi, bez tego ograniczenia. Jaki odsetek jej widzów to ludzie dorośli? 5%? Raz z ciekawości można tam
@Islanderx: dla niej jutub to jeden ze sposobów na zarabianie pieniedzy. Wcześniej równie żenującą próbowała być "fit" ze swoją siostrą, ale tam to trzeba na siłowni coś więcej, niż fotki do lustra i pewnie sie nie chciało :D
Beka z polskiego jutuba