Wpis z mikrobloga

#youtube #rakcontent #rakinstant #polskiyoutube #oswiadczenie

Na Polskim youtubie jak już wiemy mamy od groma rakotwórczych kanałów. Największe grono zasilają chłopaki w wieku od 14 do nie wiem 20? Czasem ciut więcej. Marzy im się kariera taka jak #!$%@?, tylko właśnie jak się mają wypromować? Jeżeli nie grasz w majkrafta ani nie jesteś dobry z CS, ani nie masz wiedzy aby prowadzić kanał naukowy jest problem.

Ale youtubowe chłopaczki wymyślili dobry sposób. LIDER OPINII. Tzn bierzesz jakiś przypadek z życia i prawisz przez 15 minut jaki ten ktoś jest #!$%@? i jak #!$%@? się zachowuje. Jak jakieś dwie nastolatki puściły się z mudżynami po koncercie wyskoczyła LAWINA filmów w których nastolatkowie mówią o życiu aby zbierać wyświetlenia i oklaski za swoje oświecenie.

A tutaj mamy chłopaczka (jakiś Max Krasoń) który jedzie lasce która opowiada o seksie i ma zaznaczoną opcję że jej kanał może być dostępny od 18 lat.

Jedzie po wszystkim co się da, nawet powiedział że wygląda jak #!$%@? pasztet, sam nie będąc Bradem Pittem, choć mogę się mylić, może jakiś różowy pasek oceni?
Nie będę oceniać seks majsterki ponieważ ona nikomu krzywdy nie robi moim zdaniem.

Ale wiecie co jest najgorsze?

Ale w sumie jest jeszcze gorsza rzecz od tego.

Czy uważasz że koleś dobrze zrobił nagrywając ten filmik?

• Tak 31.9% (390)
  • Nie 68.1% (831)

Oddanych głosów: 1221

I.....x - #youtube #rakcontent #rakinstant #polskiyoutube #oswiadczenie 

Na Polski...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Islanderx: Jej kanału nie oglądałam, ale mniej więcej wiem jakie treści udostępnia. Poziom komentarzy nawet pod neutralnymi filmikami jest żenujący a co dopiero przy takim kontencie.
Chłopaczek wstrzelił się i wybrał możliwie najbardziej kontrowersyjną postać, żeby dostać wyświetlenia i fejm.
  • Odpowiedz
@Islanderx: w sumie #!$%@? podejście ludzi w naszym kraju. Żyjemy teoretycznie w wolnym kraju. Dopóki ktoś do nas nie strzela i nie grozi, że jak nie obejrzymy filmiku z youtube to nas zabije, to tak naprawde mamy wolny wybór. Jak mi sie nie podoba jeb - łapka w dół i wiecej nie oglądam filmów tego twórcy. Problem niestety dotyka tych mniej rozgarnietych, którzy nie odseparują treści wartościowych od reszty.

Rozumiem,
  • Odpowiedz
@Islanderx: Ta, laska, która pół nago wywija się przed 12 latkami (dobrze o tym wiedząc), prawie że masturbuje się na wizji i propaguje dziwkarskie zachowanie - na pewno w #!$%@? się tym przejmuje. Może i się przejmuje - tym jak to się odciśnie na jej zarobkach. A co do linczu - wiadomo sprawa. Najdobitniejszym wyczynem w kategorii "jak nasłać na kogoś tysiące psychopatycznych dzieciaków" jest wciąż gorący lincz Atora przez
  • Odpowiedz
@Niewiadomaigrek: Ani ona nie jest 70 latką nie ogarniającą internetu, ani Ty nie jesteś w nim nowy, więc może pomińmy te bajeczki sugerujące, że dzieci ustawiają swój prawdziwy wiek. Albo nie potrafią stworzyć drugiego konta. Poza tym to samo robi na innych portalach społecznościowych, gdzie już "ograniczeń" niema.
  • Odpowiedz
@Dorogon ale to że dzieciak zakłada konto 18+ nie mając takiego wieku to już problem jego i jego rodziców. Owszem na Snapie nie ma ograniczeń wiekowych, tego już nie obronię bo tam to rzeczywiście czasem przesadza. Co nie zmienia fakty że gostek wyolbrzymia fakty i stara sie nabić fejm na kimś. Gościu też mówi o Jej "zachęcających" miniaturkach i z ciekawości zerknąłem na jego. Okazuje sie ze pare filmików wstecz też
  • Odpowiedz
@Islanderx: No nie wierzę, że można aż tak zbuldupić na jakąś dziewczynę nagrywającą filmiki o seksie. Gość się nadaje do ławy oburzonych. xD

To była ta zabawna część, teraz ta smutna. Kolo musi mieć nieziemskie kompleksy, żeby w sumie ładną dziewczynę tak bezinteresownie pojechać. I w sumie się tym kompleksom nie dziwię. Te zęby to mu chyba #bezoka rysował.
CamelCase - @Islanderx: No nie wierzę, że można aż tak zbuldupić na jakąś dziewczynę ...

źródło: comment_lNbASxaM65o2HB0IfGGUpgvdxMI11ODz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Niewiadomaigrek: Po pierwsze - ten gościu mnie nie obchodzi i nie o nim dyskutuję :P

Po drugie - szkopuł w sexmasterce jest taki, że to JEST kanał stworzony dla dzieci, a to, że ma zaznaczone 18+ niczego nie zmienia - zwykła formalność, bo prawdopodobnie by ją po prostu zdjęli gdyby robiła to co robi, bez tego ograniczenia. Jaki odsetek jej widzów to ludzie dorośli? 5%? Raz z ciekawości można tam
  • Odpowiedz
ROTFL mireczki bronią Anieli Bogusz, co to się porobiło

dla której pewnie youtube jest wszystkim

@Islanderx: dla niej jutub to jeden ze sposobów na zarabianie pieniedzy. Wcześniej równie żenującą próbowała być "fit" ze swoją siostrą, ale tam to trzeba na siłowni coś więcej, niż fotki do lustra i pewnie sie nie chciało :D
  • Odpowiedz
@WielkiZderzaczHadronow: Nie chce oceniać jej urody ale jeżeli chodzi o ciało to wygląda na bardzo dobry okaz, bardzo krągłe pośladki i zgrabne nogi, nie wiem czy ona musi próbować być fit. Raczej bym powiedział że jest całkiem spoko. Kompletnie nie w moim guście ale mając porównanie jest dość wysportowana.
  • Odpowiedz
@Islanderx: tacy ludzie jak ten typek nie ogarniają targetu jej kanału. Wiele wiejskich chłopców i dziewczyn nie ma żadnego pojęcia o seksie, a takie "głupie filmy" mogą sobie obejrzeć i przy okazji czegoś się nauczyć. Może jej kanał przyczyni się do zmniejszenia populacji niechcianych brajanków spłodzonych na wiejskich dyskotekach.
  • Odpowiedz