Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +98

Opłaca się? Zebranie tych podzespołów to cena niewiele niższa, a tu mam wszystko gotowe i darmowa dostawa.
PS. Wiem że zdarzają się incydenty ze znikającymi kompami, ale to raczej rzadkie przypadki.
#morele #komputery #kiciochpyta
Ty się pytasz czy warto wydać kupę kasy na komputer, którego pełnych możliwości pewnie nigdy nie wykorzystasz.
SSD dwa razy większy bym chciał. Ram 16 bo przecież to do gier a nie do robienia tabelek w Excelu. Zasilacz większej mocy by udźwignął drugą kartę graficzną dołożoną za jakiś czas.
Ja bym tego chciał, Ty nie musisz chcieć tego samego
Co do cen to wszędzie taki zestaw kosztuje podobnie, więc wymagania wymaganiami, ale taki rynek ;)