Aktywne Wpisy

Plotkova99 +230
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +110
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda

Jestem albańskim wirusem komputerowym. Ze względu na słabe zaawansowanie informatyczne mojego kraju nie mogę ci nic zrobić. Proszę, skasuj sobie jakiś plik i prześlij mnie dalej.
#gimbynieznajo #wirus
źródło: comment_j9PWxWFPPdE5dCG55uvep5nMVW14PTm9.jpg
PobierzUne jam nje shqip komputerikisht virus. Nuk mundem bej angje, sepse shteti tim s'eshte pronuar ne informatik. Fshij nje skede ju lutem edhe dergoj mua. Rrofsh
źródło: comment_r0UYCIDPvBBG1nvoJPxPNgJ01ZGvfmDc.gif
PobierzCO
SFORMATOWAŁEM DYSK Z BEKAPAMI.
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII: śmiej się śmiej. Pamiętam przypadki zgłoszenia takowego do działu IT :)
#pdk
Ludzie z Wawy. Potrzebuje pomocy administratora IT który podjedzie za hajjs dziś/jutro na ul. Piękna cos tam zrobić z serwerami. HELP!!!! Priv pis!!! PLSSSSSSSSSS!
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_Y32DznAJoKOzfa0WFhjGGt9QpGoHjZ81.jpg
Pobierzźródło: comment_vekhaDuazhg28uiSZQhaMrHBcPR5cgqk.jpg
Pobierz