Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +798
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
groman43 +762
A więc tak, w Polsce mamy
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
pierwszy to zielony dziwny pixel (dead pixel?), który się ukazał moim oczom zaraz po włączeniu kompa (zdjęcie załącznik, nie wiem czy dobrze widać) - da się to jakoś naprawić, czy już od początku używania laptopa będzie mnie to #!$%@?ć?
drugi to bardzo wolno działający internet - i na baterii i na zasilaczu, trzeba coś przestawić w opcjach, czy coś jest nie tak z kartą sieciową? w domu na stacjonarce i telefonie internet działa normalnie.
dzięki za pomoc
#pytanie #informatyka #laptopy #pomocy
Edit: Zwróć i weź coś z normalną rozdzielczością ekranu. Przecież już wyświetlacze telefonów mają więcej pikseli ( ͡° ͜ʖ ͡°)