Wpis z mikrobloga

Beka z #csgo
Na ostatnich 15 losow kolo 10 VACow w enemy mialem.
Dzis doszlo to
Zarejestrowane blokady VAC: 1 | Informacje
Dni od ostatniej blokady: 0
I jeszcze 2 kolejnych wyleci za cheaty.

Aha, jeden raz ugralismy na cheata, ktory nie potrafil strzelac.

Ale mimo wszystko przeraza to troche :D
  • 19
Po 4 miesiecznej przerwie wrocilem troche do cs go ale juz nie traktuje tej giery powaznie bo tak jak mowilsz plaga cheaterow chyba nigdy nie byla tak duza. Praktycznie nie ma mm zeby w enemy nie bylo odpalow. Najgorsze jest to ze nawet najwieksza ameba umyslowa wpisze sobie google cs go cheats wejdzie w pierwszy link i juz ma wh. Mysle ze valve sie powoli poddaje wiec postanowili dodat to przypisywanie konta
Probowalem rowniez grac na esea i faceit ale jest praktycznie to samo. Wisienka na torcie sa #!$%@? servery valve, raz ze tickrate 64 a dwa ze zaczely lagowac strasznie.

@kamakrazze: Taa na #esea to samo... nie żartuj sobie.
@NexciaK: Jak nie cheater to smurf (chyba, że jesteś globalem)... U mnie w g4 nie ma ANI JEDNEGO meczu bez smurfa - fakt, że raz u mnie raz u przeciwnika ale oba przypadki denerwują i psują grę. Ostatnio miałem takiego smurfa, że od ~8 rundy latałem z samym scoutem bez kewlaru i same noscopy strzelałem a i tak wygraliśmy easy...
@NexciaK: od tygodnia codziennie staram się ogldac nadzór i stwierdzam ze sporo osób bawi sie z WH. Dosyc zabawnie to wygląda bo czesto nie potrafią strzelać wiec i nie znają zbyt dobrze mapy, więc tak ciężko im idzie xd Gościu na dust2 stoi w drzwiach przy bs B i próbuje przeskanować przez drzwi gościa który kampi w tunelu.
@Nagor: Od dawna gram tylko LEM/Sup/Ge. Wiec te globale w enemy to pewnie smurfy z globala. A nie... czekaj...
@Smar_SW: LEM+, trzeba byc ulomnym zeby majac cheaty dostac cos nizej po 10 winach.
Ew. grajac czesto widze cos w stylu 4 supreme i 1 DMG/LE kerujacy ich.
@NexciaK: No wiadomo, że są cheaterzy, ale bez przesady, że gość spotyka w każdym meczu kogoś odpalonego. Na cevo czy faceit tez bo to juz jest paranoja i brak umiejętności po jego stronie a nie cheaterzy.
@jedzbudynie: a, prime juz działa? Jeszcze parę dni temu pisalo , ze jeszcze nie wystartowalo. BTW spotkalem wtedy na smurfkoncie cały team odpalow, gdzie od 5 rundy tylko się chowalismy w randomowych miejscach i fakowalismy wychylenia zza rogu - kolesie się nie kryli prefire, pestkowanie przez dymne, wyskakiwanie z zeusem na kogoś schowanego. Wesoło było.
@NexciaK:

LEM+, trzeba byc ulomnym zeby majac cheaty dostac cos nizej po 10 winach.

Z tego co mi wiadomo, max po 10ciu można chyba lem'a. Kiedyś można było od razu GE.
@streetpunkpl: Raczej działa, a jest jeszcze gorzej - tak mi się wydaje. @jedzbudynie: A to odpał nie może dodać sobie telefonu do konta?
Podsumowując. Gra fajna, ale gracze #!$%@?.
@maccabra: No tak, LEM po 10 meczach to max. Ale jak mowilem, zeby dostac cos nizej na cheatach trzeba byc ulomnym. A kiedy sie juz dostaje LEMa i cheatuje to mozna isc juz tylko do SMFC i GE, czyli zgadza sie te LEM+ ;p