Aktywne Wpisy
ilem +58
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
co jeszcze hejtowalem na bmw bo nie pamietam? to ze napisalem ze e39 byla ladna 10 lat temu a teraz to zlom??? bo ktos sie jara jakie to ladne ;D
Kapelutek masz?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szmuk: a ile zadbanych e39 widziałeś? a ile jeździ po drogach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szmuk: @svr_: prywatnie mam Peugeota 307 z 2005r.. Auto trzymam dlatego, że jestem jego pierwszym właścicielem i jest zadbane i szkoda by było go oddać mi za grosze ( ͡°
Pneumatyczne zawieszenie - jeśli ktoś oczekuje od jazdy tego że będzie wygodnie, idealne rozwiązanie. Ja wole jak jest twardo.
A co do Peugeotów, nawet nowe mi się nie podobają, a co dopiero stare.
@artur1792: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zachowaj swoje pierdy dla siebie znafco
@artur1792 a jeszcze lepszy jest Fiat Ducato, bo ma największy bagażnik. Co za bzdurny komentarz.
(Dodam tylko, że mam BMW E46 i Citroena C5 III)
@szmuk: jeżdżąc w dalekie trasy tylko tego się oczekuje ....