Mam pytanie.Dość dziwna i intrygująca sprawa dla mnie.Kumpel pisał z panną,był z nią kilka lat wcześniej.Niewidzieli się z 5 lat.Dzieli ich obecnie z 400 km.Pisali do siebie,obudziły im się znów uczucia(tak mówił).On i ona single po przejściach.Pisanie,love,całuski,wymiana jak tam im w życiu poszło ze chcą być razem znów.Kroił im się związek od nowa.A tu ona nagle dwa dni temu JEBUD!!.. Wyjeb.ła go z FB,zablokowała skype i Whtaats app.Nokaut po prostu.Zerwała kontat.Co tu myśleć??Ja sam niewiem..On totalna załamka teraz.I od razu mówie ze w żadne #friendzone się nie bawili..Dlaczego mogła to zrobić??Tak bez niczego zerwac kontakt..Bez słowa i przyczyny.??
@MazowszaK: Widać że singlem do końca nie była ( ͡º͜ʖ͡º) Większość różowych jak się nudzi w związku to szybko przeskakuje na innego #!$%@?. Być może jej się nudziło ( ͡º͜ʖ͡º)
Mam pytanie.Dość dziwna i intrygująca sprawa dla mnie.Kumpel pisał z panną,był z nią kilka lat wcześniej.Niewidzieli się z 5 lat.Dzieli ich obecnie z 400 km.Pisali do siebie,obudziły im się znów uczucia(tak mówił).On i ona single po przejściach.Pisanie,love,całuski,wymiana jak tam im w życiu poszło ze chcą być razem znów.Kroił im się związek od nowa.A tu ona nagle dwa dni temu JEBUD!!..
Wyjeb.ła go z FB,zablokowała skype i Whtaats app.Nokaut po prostu.Zerwała kontat.Co tu myśleć??Ja sam niewiem..On totalna załamka teraz.I od razu mówie ze w żadne #friendzone się nie bawili..Dlaczego mogła to zrobić??Tak bez niczego zerwac kontakt..Bez słowa i przyczyny.??
Przestraszyła się i go #!$%@?ła. Jak się rozstali? Może nie chce znów do tego wracać. W sumie się jej nie dziwie
Komentarz usunięty przez autora
Większość różowych jak się nudzi w związku to szybko przeskakuje na innego #!$%@?. Być może jej się nudziło ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora