Patrzcie Mireczki co wygrzebałem w piwnicy - kilka roczników KD i Giganta (。◕‿◕。) Kto z was stare zgredy kaczkofani pamięta pierwszy numer? :) #kaczordonald #komiks #nostalgia #gimbynieznajo
@karoryfer: W pi*dzie mam te donaldy i giganty drukowane na ch8jowym papierze, roz*ierdalające się w kartonach w mojej piwnicy. To jest dopiero pienadz, poczekam jeszcze z ~50 lat kiedy wartosc nominalna bedzie over 9000 cebulionow. ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@karoryfer: i te gadżety.. Polip Monstrum xd sztuczne robaki w herbacie xd śp dziadek jak chodził rano po gazety to zawsze jak byłem u dziadków w środę dostawałem kaczora Donalda z rana.. Aż sie łezka w oku kręci
@Gumiack: Były zagadki Sherlocka Holmesa, przez kilka numerów się to ciągnęło i chyba wycieczka do Londynu była do wygrania. @Qpa_misia: I tak trzymaj, nie rezygnuj z małych, nawet lekko niepoważnych radości, bo to pierwszy krok do mentalnej starości. Zatracając w sobie pierwiastek dziecka człowiek dziadzieje :) @kupuje_bulki_w_almie: Nie sprzedam ;P @Defecator: Mam na bank, ale już bez nurka, większość tych gadżetów przy przeprowadzce wyrzuciłem. @LeviathanTM: Don Rosa
@Cervantes006: Ostatnio w nowych gigantach, bardzo często są historie Centralnej Agencji Paranormalnej, Superkwęka i Double-Duck'a. Bardziej lubię historie Donald kontra Sknerus :D, ale tamte też nie są złe. @karoryfer: Z tego na pewno nie zrezygnuję :D
@iamthewalrus: Od drugiej serii, wg Wiki 97 rok do jakoś połowy 2002. Akurat Gigantów kilka mi na pewno brakuje do pełnych roczników. @Arraia: Ja też, miałem 7 lat ale te akcje i tak fajnie wyglądały, jak pieniądze ( ͡€ ͜ʖ͡€)
#kaczordonald #komiks #nostalgia #gimbynieznajo
@Qpa_misia: I tak trzymaj, nie rezygnuj z małych, nawet lekko niepoważnych radości, bo to pierwszy krok do mentalnej starości. Zatracając w sobie pierwiastek dziecka człowiek dziadzieje :)
@kupuje_bulki_w_almie: Nie sprzedam ;P
@Defecator: Mam na bank, ale już bez nurka, większość tych gadżetów przy przeprowadzce wyrzuciłem.
@LeviathanTM: Don Rosa
@karoryfer: Z tego na pewno nie zrezygnuję :D
@deusExMaquina: W pierwszym tak, zgadza się.
@Arraia: Ja też, miałem 7 lat ale te akcje i tak fajnie wyglądały, jak pieniądze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)