@11mariom: ja chciałem takie ( ͡°͜ʖ͡°), niestety w budżecie, który miałem przeznaczony na ten rok nic fajnego nie było. Poprzedni motocykl, który miałem to była zwykła F4 i stąd decyzja, że jak ma być coś ze sporta to tylko F4i Sport. Trafiła się perełka, całkowicie w serii, więc wziąłem w ciemno.
@zapomnialem007: no ja mam tylko akcesoryjny wydech, akcesoryjne kierunki i amortyzator skrętu. Reszta seria ;)
Jeszcze kilka kilometrów nawinę i trzeba będzie zrobić przegląd na 24000. O takiego trafiłem ;) Cenowo - górna granica za ten model - co biorąc pod uwagę stan i rocznik mnie nie dziwi.
@11mariom: mnie też czeka serwis (regulacja zaworów, wtrysków i ogólnie przegląd motocykla), ale to w połowie czerwca. Z dodatków to masz jeszcze ciemną szybę ( ͡°͜ʖ͡°) Napinasz nie hałasuje? :)
@zapomnialem007: a idź Ty z napinaczami w Hondzie w p---u :D muszę właśnie zdiagnozować czy aby to co słyszę przy pewnych obrotach to napinacz czy nie ;) w cb od razu wiem, że to on, tutaj nie mam pewności teraz. A jak go nie słychać to pewnie niedługo będzie, bo to napinacz hondy w końcu ;(
@11mariom: najbardziej dają o sobie znać w okolicy 4-5 tys. obrotów. U mnie już delikatnie się odzywa, ale za nim wymienię spróbuję kupić w Larssonie samą sprężynę i zobaczę czy coś dało. Koszt mały względem nowego napinacza bo raptem 20-30zł
Jedyny kataster jaki jest skłonna wprowadzić nasza klasa rządząca to dla ludzi nieposiadających żadnego mieszkania, srogi. A potem z każdym kolejnym mieszkaniem podatek by progresywnie malał.
#motocykle #honda #cbr600 #chwalesie
źródło: comment_rQyoclHjNrxDSAGz3CGcUc82DplYz8G2.jpg
Pobierzźródło: comment_b111qLEZOUQX4uAOC6hvnZSQJVVj0jOB.jpg
Pobierzźródło: comment_Wxm1sKeaTeZp6gtvJXPjSZE9j4jLxq81.jpg
PobierzJeszcze kilka kilometrów nawinę i trzeba będzie zrobić przegląd na 24000. O takiego trafiłem ;) Cenowo - górna granica za ten model - co biorąc pod uwagę stan i rocznik mnie nie dziwi.
No tak, faktycznie - szybka też :)
ed: http://i.imgur.com/IookrLl.jpg tak to wygląda