Wpis z mikrobloga

Cześć, znacie jakieś dobre strony z kuponami do Aliexpress?
Bo widzę, na Facebooku grupy, że ludzie wklejają kupony np. za zakupy powyżej 31$ zwracane jest 30$.
Szukałem szukałem i znajduje tylko strony, które w ogóle nie są aktualizowane albo są kupony po 2$, których i tak się nie da wykorzystać.
Niestety jak na FB ktoś wklei taki kupon to po 1 minucie już ich nie ma... a jestem więcej niż pewny, że np Rosjanie mają jakieś strony lepsze niż Facebook bo co nie patrze na jakieś np buty za 0.01$ to kilkadziesiąt zamówień jest z Rosji w ostatnich 20 minutach... a dopiero taka "cebulka" trafia na Facebooka polskiego.

Pozdrawiam.

#aliexpress #kuponyaliexpress #cebuladeals
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@taken: gdzies Mireczek w tagu wrzucil swoja strone, ktora gromadzila kupony. Od siebiebdodam, ze o ile jeszcze 2miesiace temu chinczycy wysylali takie cebule, to teraz zawsze jest "pls cancl" a jesli sie nie zgodzisz to Cie olewaja, a czasem wrzucaja falszywy tracking (ktory o dziwo sledzi paczki, ale wg niego paczka jest w PL nawet po 5 dniach)
  • Odpowiedz
@seledynowa_panienka, @krzychocho No właśnie na razie mam jakieś szczęście ponieważ do mnie doszła paczka wczoraj i szła niecałe 15 dni więc jestem w szoku... poza tym pisałem z ludźmi z FB i twierdzą, że dostają po 4-5 paczek dziennie czasem tak jak piszecie nie dochodzą albo zamiast 10 sztuk otrzymują tylko 1 ale tak czy siak są do przodu. Dla przykładu przed chwilą była koszulka za 4 grosze: http://ali.pub/hq63k
  • Odpowiedz
@taken: właśnie problem polega na tym że '' przypadkowo '' wrzucone są kupony np 36/36.01$ i od razu jest pls cancel. Nie pamiętam kiedy ostatnio udał mi się jakiś deal. Zamówiłem sobie trochę taniej zegarek i też na razie zero odzewu i tracking też jakiś taki niedziałający. Także wszystko na to wskazuje, że czas cebul się skończył.

Swoją drogą mam nadzieję że zaczną w końcu banowac za wrzucanie takich cebuli
  • Odpowiedz
@Mato Ciekawe to co piszesz, bo ludzie na FB umieszczają zdjęcia rzeczy, które im doszły do kwoty 4 zł. Oczywiście masz rację, że płaczą please cancel. Ale wystarczy im odpisać, że jak popełnili błąd niech sami anulują lub wysyłają zamówienia - a jak nie to od razu otwierasz spór do Aliexpress. Ja mam kilka otwartych sporów i się nie bawię z nimi - ostatnio dostałem e-maila do wiadomości, gdzie AE wzywa
  • Odpowiedz
@taken: Tyle, że ja absolutnie nie anuluję! Tylko oni nie chcą wysyłać. Robiłem parę razy wydłużanie czasu przesyłki, później refund, ale i tak nic.
  • Odpowiedz
@Mato @QuDos No to od razu piszcie do AE! Nie bawcie się, ja raz przedłużam o 5 dni i pisze im, że daje im szanse na wysyłkę w przeciwnym razie piszę do AE. Po 5 dniach przedłużam na 14 i wbijam się na support AE opisując sytuację. Czyli zakupiłem sprzęt od razu zapłaciłem czekałem 5 dni na wysyłkę, nie otrzymałem towaru więc przedłużyłem czas o kolejne 5 dni ( dałem
  • Odpowiedz