Aktywne Wpisy
pearl_jamik +49
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gymw8nhnzd +270
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Mirki pomóżcie, założyłem konto na #tinder, niech mi ktoś wytłumaczy jak działa like/unlike.
Czy jest to:
1. Jeśli kliknę komuś like to ta osoba dostaje powiadomienie i wybiera czy dac matcha czy nie.
2. Jeśli kilknę komuś like, to ta osoba nie dostaje powiadomienia, i dopiero jak wyświetli się jej mój profil i da like to jest match,a jak nie da to nawet niewie ze ktoś jej dał lajka?
Jak to jest z superlike? Sorry za takie głupie pytania, ale słabo z tymi technologiami u mnie #rozowypasek
superlike - wyskoczysz z dodatkowym poinformowaniem.
Wygogolowałam, ze jak dam like to normalnie wyswietli sie mu tylko profil jak kazdy inny, a superlike, to wyswietli sie profil z tym ze bedzie opatrzony gwiazdka. To by tłumaczyło to, ze jak kliknełam na jakiś profil to w mgnieniu oka wyskoczył match.
założyłem nie założyłam. Uważaj na tinderze, zeby tak nie napisać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dając zwykłego lajka osoba po drugiej stronie nie dostaje żadnego powiadomienia, wyświetla się twój profil zwyczajnie, tylko jesteś dla niej lepiej pozycjonowana np. będziesz na początku przeglądania jak on uruchomi tindra jak będzie lajkował.
Np. mnie lakują dziewczyny +50km a mam ustawiony range 20km i mi je pokazuje na tindrze tj. lepsze pozycjonowanie takiej osoby.
Superlike leci do takiej osoby