Aktywne Wpisy

Dorodny_Wieprz +10
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
źródło: 42203266_1073352829489075_1708347925161050112_n
Pobierz
sakiro12 +100

PS. Będę szczęśliwszym człowiekiem gdy @wykop zacznie akceptować gifv.
źródło: comment_3goIuUwzW8aGmzZNuSM3pUrhblCHSiyF.jpg
PobierzP.S. Podobny styl urody #oczyboners
źródło: comment_jzOefIYIwiez07BgQcKOP1aoM4u21UJk.gif
Pobierz@kwahoo2: a jeszcze szczęśliwszym jak zaczną akceptować *.webm
@wykop @m__b plox
@grabsoon: W czym to podobieństwo? Ma zupełnie inne rysy niż Olivia, jest piękna (。◕‿‿◕。)
@grabsoon:
Film jest faktycznie ciekawy i w sumie zauważyłem, że Olivia dość często występuje w takich nietypowych produkcjach, które nie są dla każdego, nie mają zbyt wysokich ocen i nie biją rekordów sprzedanych biletów.
Co prawda ja jestem wielbicielem Olivii tylko ze względu na Trona, ale np. "Kumple od kufla" (gif poniżej) też mnie urzekło na swój własny dziwaczny sposób. Film bez scenariusza, improwizowany (Mumblecore)
źródło: comment_f27WaoBue7w6aGPU9Vo3vFeFdjygkYwt.jpg
Pobierz@AgniechaWykopuje:
Lub inaczej pisząc: nadmiernie wygładzona, z mało wyrazistą mimiką, która nie potrafi przyciągnąć uśmiechem czy spojrzeniem, bo nie jest dość wyrazisty. No ale ja jestem po prostu zboczony na punkcie szczegółów i szczególików. Coś z dużą liczbą szczegółów to dla mnie == coś
@kwahoo2: To co mnie w jej twarzy zachwyca Ty opisałeś negatywnie, jako wadę :D Tak to jest z tymi rozmowami o estetycznych odczuciach :) aczkolwiek uśmiech, mimika czy spojrzenie to kolejne, inne sprawy. Zdaje się, że jestem zwolenniczką zupełnie odmiennego typu urody.