Aktywne Wpisy
AXSIS +17
Zoyav +58
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cześć Mireczki, poleciłby mi ktoś proszę jakiś zestaw komputerowy do 2,5k zł? Najlepiej AMD.
Najlepiej kupować poszczególne części i skleić zestaw samemu? Czy dać to firmie niech mi złoży a następnie wyśle do mnie?
Bez Dysku SSD, Coolera od Proca, oraz Nagrywarki.
Serdecznie pozdrawiam.
Karta AMD, tak. :)
Proc może być Intela? Bo te obecne AMD to jest porażka pod każdym względem w 99% przypadków.
Najlepiej złożyć samemu.
i5 6400
MSI B150M PRO-VDH
Sapphire R9 380 NITRO 4GB
G.Skill Value DDR4 2x4GB
SilentiumPC Gladius M20
Antec VP 500
WD 1TB WD10EZEX
~2650 razem, ale masz i5 na nowym sockecie z DDR4, co razem z R9 380 4GB starczy na jakiś czas ( ͡º ͜ʖ͡º) Optymalnie byłoby dołożyć do i5 6500, lepszej obudowy i może zasilacza, ale to co ci podałem powinno być OK.
@Niczyji: najlepszą opcją będzie Intel i karta AMD ( ͡° ͜ʖ ͡°)