Wpis z mikrobloga

@far_away: Sugerujesz, że bynajmniej z "nie" się nie stosuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CegielniaPL: Chodziło mu o poszanowanie sytuacji zastanej w danym kraju. To jest oczywiste dla każdego. Ale dla prymitywów niestety nie. Mimo że turystycznie otwarte państwa pozwalają do siebie przyjeżdżać, to jednak jest wiele państw, w których się nie patyczkują z o--------------i. Nie rozumiem, jak można być debilem, który szkaluje komunizm w
  • Odpowiedz
@Sahasrara: Jakiś jego ziomek wrzucił na fanpage, że Seba ma kłopoty i że musi s--------ć z Wietnamu z powodu akcji 100x poważniejszej niż plucie na uczestników marszu komunistycznego na Kostaryce. Potem Seba dodał posta pisanego kompletnie po pijaku, że wypił morze alkoholu, a potem musiał s--------ć, w-----ł się na skuterze, nie wie gdzie jest, że jak coś, to chciał dobrze.

Generalnie zapowiada się niezła akcja, ale pewnie nic nie wyjaśnią
  • Odpowiedz
@CegielniaPL: ale jeżeli faktycznie z-----ł flagę to nie szanuje kultury. Mieszkałem trochę na północy Tajlandii i wiem, jak w Azji Południowo-Wschodniej lokalsi szanują swoją kulturę i o nią dbają. Co chwilę na ulicy pomniki, figurki i plakaty z królem Ramą IX, dekoracje patriotyczne etc - nawet małe wsie na 4 ulice na krzyż (pod Phrae) mają tego tonę. Raz byłem świadkiem, jak pewien facet na skuterze zahaczył o taki "punkcik"
  • Odpowiedz
@NaPewnoNieZyd: ja go lubię, po prostu powinien się trochę ogarnąć, taka sytuacja była kwestią czasu przy tym co on czasem wyczynia.
@mrocznaszyszka: tak wiem, bynajmniej jako zaprzeczenie stosuje się z nie, ale napisałem to na szybko i jak wiadomo tutaj nie można później edytować, dobrze że grammarnazi czuwają i piętnują takie zachowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Właściwie to komunizm był/jest jednym z głównych niszczycieli kultury

@CegielniaPL: no, bo to demokracja robi eksport demokracji z lufami przy skroni i niczego nie niszczy :D

demokracja to nie kultura, demokracja to g---o

rzekł członek isis.
  • Odpowiedz
@CegielniaPL: Mój ojciec na studiach w czasach komuny zerwał jakąś flagę komunistyczną czy partyjną chwytając w podskoku z marszu wieczorem czy w nocy - chwile później już frunął "30 centymetrów ponad chodnikami" niesiony przez dwóch tajników - 48h aresztu na Młyńskiej w Poznaniu i prawie wywalenie z uczelni.
  • Odpowiedz