Aktywne Wpisy

cuks +13
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Pink_Floyd +11
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakim cudem oni wciąż jeszcze funkcjonują? Jakim cudem nie wyrosła jeszcze dla nich dobra konkurencja?
Od 10 lat nie mogę się doprosić o funkcję sortowania według daty zakupu na liście "zakupionych przedmiotów" (przez co produkty są posortowane kompletnie nieprzydatnie - jak masz kilkadziesiąt pozycji w "ostatnio zakupionych" - nie dość tego - czasami takich samych produktów [np. doładowań] - to robi to znaczenie), system komentarzy to chłam, a teraz jeszcze ten kretyński limit 20 rzeczy w koszyku! Kurde no! Są beznadziejni! Beznadziejni.
Przecież ja w Kiosku Ruchu nieraz wkładam wincyj do koszyka. 20 przedmiotów maks - porąbało ich! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#narzekam #allegro #januszebiznesu
Wszystko by było dobrze, ale Allegro cofnęło wszystkie oferty oprócz jednej - 1zł
I teraz gość zdziwiony do mnie pisze, że wylicytował za złotówkę... telefon za kilkaset cebulionów.
Dobrze, że nie trafiło na jakiegoś dzieciaka, który by groził negatywem...
ps
Podobno na iOS działa z 21 przedmiotami (⌒(oo)⌒)
@sloik84: Ma się rozumieć, że masz dojścia zbliżone do oprawcy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@sloik84: OK. Kupię iPhone'a. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@sloik84: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli tak stawiasz sprawę to zaczepię Cię w przyszłym tygodniu. Sam chętnie się dowiem :)
A z sortowaniem produktów na liście "Kupionych" po dacie zakupu, a nie po dacie zakończenia aukcji (która nie ma kompletnie związku z datą zakupu w 90% przypadków) - wiesz może, dlaczego 10 lat opracowują tę funkcję? ( ͡º
"proszę najlepiej skontaktować się Kupującym i wyjaśnić tą sytuację."
Ja #!$%@?.
W sumie jak chcesz pogadać to napisz mi prywatną wiadomość powinno być szybciej ;)