Wpis z mikrobloga

Drogie #niebieskiepaski
Wyobraźcie sobie, że poznajecie pewną #rozowypasek , która nie ma faceta już od dłuższego czasu. Zapoznajecie się bliżej, spędzacie coraz więcej czasu.
Ona świetnie gotuje, do tego sprząta, jest zaradna. Wy zakochujecie się w niej. Czujecie tą eksplozję miłości.
Ona w tym samym momencie wam miłość odwzajemnia, bo jesteście świetnymi facetami. Staracie się, jesteście ułożeni, odpowiedzialni.
Zaczynacie się zastanawiać nad oświadczynami, wspólnym życiem.
Lecz owa dziewczyna oznajmia wam, że pracowała kiedyś w branży p---o.

Co robicie w takiej sytuacji?

#rozowepaski mogą się podzielić swoim zdaniem w takiej samej sytuacji z niebieskim.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TaoMachine: Nie ma najmniejszego problemu. No może poza ew. obawami o aspekt zdrowotny czy aby na pewno niczego nie załapała. A problemu nie ma póki jest w 100% świadoma tego co robiła i czym był i czy nadal jest ten etap życia.
  • Odpowiedz
@rdza: Ależ ja wierzę, podobnie jest w mojej branży - akademia versus biznes. Ci którzy zostali na uczelni płaczą, ci którzy sprzedają się korpo jak ja, są uśmiechnięci.

• Odpowiedz
@rdza: Jak toż pan Rafał Ziemkiewicz powiedział któregoś dnia - "literatura poważna, nawet ta tłumaczona jest dziedzictwem Polski oraz własnością publiczną, zatem pieniędzy brać za to się nie powinno. Tylko jak tu przeżyć?"
Oczywiście to był sarkazm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz