Aktywne Wpisy
damianooo8 +77
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IntruderXXL +133
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Na każdym etapie swojego życia boicie się pewnych sprawdzianów. Będąc w podstawówce egzaminu na koniec, w gimnazjum gimnazjalnego, wiele razy przed klasówkami i kartkówkami. Zdaliście maturę i będąc studentami, za przeproszeniem, sracie po nogach przed sesją i teraz komentować będziecie, że tematy łatwe.
Będąc w położeniu maturzystów, dzień przed maturą mało kto był tak mądry. Niezwykle łatwo komentować maturę dla 19-20 latków mając po kilka lat więcej. Jesteście żenujący w oczach rówieśników i starszych, którzy utrzymują rodziny i zmagają się z wieloma poważniejszymi problemami niż "olaboga sesja!".
Poluzujcie poślady i jak jesteście niezadowoleni ze swoich wyników komentując niski poziom tegorocznych, to zdajcie maturę jeszcze raz - możecie.
#matura #oswiadczenie #bekazpodludzi
Coś w stylu
Co do reszty matury (czyt. przedmiotów "humanistycznych") nie będę się wypowiadał, bo rzeczywiście są to #!$%@? i o ile zrozumiem oblaną matmę, tak nie zrozumiem oblanego polaka (chyba że było sporo z budowy języka
@selzbun: Szczerze mowiac w glowie mi sie nie miesci jak mozna nie umiec dobic 40% u mnie najwieksze lenie mialy po 50-60 %, polecam ta strone 2 tygodnie zakuwania i spokojnie napiszesz nawet na 80 http://www.matemaks.pl/ Wszystkie zadania sie powtarzaja, obczaj tu gosc na filmikach rozwiazuje kazde zadanie z toba po pewnym czasie w kilka sekund robisz zamkniete.
U mnie sporo osób ze starszych roczników jeśli już coś oblewało, to głównie matmę - czy to poprawka roku czy matury największe kolejki zawsze były przed majzą. Niektórzy lenistwo, inni źle z nauczycielem być może trafili, albo nie mają po prostu do tego głowy, albo co gorsza - i to i to (taka kombinacja skutecznie blokuje dalszą naukę i wymaga naprawdę
Niestety nie, za stara jestem ;_;
Ludzie po 30-stce zdają pierwszy raz w życiu maturę a Ty nie możesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@D3lt4: Od trzeciej, czwartej sesji podchodzę na spokojnie do wszystkiego. Są ważniejsze rzeczy, który się przejmuję.
@D3lt4: Jako osoba, której naprawdę zależało na dobrym napisaniu tego, w przeciwieństwie do w sumie wszystkich ludzi odemnie z klasy, przed maturą jakoś się wcale nie stresowałem, szczególnie przed polskim. Ponadto jestem paranoikiem i generalnie jednym z tych co zawsze mówili 'słabo napisałem będzie 1' a potem było 5 i wszyscy 'wiadomo było, ty zawsze tak mówisz', zawsze
Komentarz usunięty przez autora
@D3lt4: nie