@RakProstaty: @FireDash: Znam tylko od 2 zdania, bez tych rolniczych wynalazkow. Self-aligning spherical roller bearings on excenter shaft. No thread connection on adjusted screw with conical rod.
Ogolnie to drugie wyrazenie o srubie jest mocno bez sensu, patrzac z mechanicznego punktu widzenia. Slowotfurczo jak najbardziej. To pierwsze to zwykle lozyska na mimosrodzie, szalu nie ma. Ponoc ucza tego na technicznym angielskim na polibudach - ja sie musialem sam
@FireDash: chciałbym, żeby ktoś to przetłumaczył na angielski. Albo chociaż powiedział, czy te części faktycznie istnieją, czy to jakieś szalone słowotwórstwo xD
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
This shit doesn't work, can you exchange it?
Regards
Znam tylko od 2 zdania, bez tych rolniczych wynalazkow.
Self-aligning spherical roller bearings on excenter shaft. No thread connection on adjusted screw with conical rod.
Ogolnie to drugie wyrazenie o srubie jest mocno bez sensu, patrzac z mechanicznego punktu widzenia. Slowotfurczo jak najbardziej.
To pierwsze to zwykle lozyska na mimosrodzie, szalu nie ma.
Ponoc ucza tego na technicznym angielskim na polibudach - ja sie musialem sam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu